hirdetés
hirdetés
2017. augusztus. 21., hétfő - Sámuel, Hajna.
hirdetés

Garantált bérminimum, plusz 20 ezer forint kiegészítő díjazás: ennyit keres ma a háziorvosok mellett dolgozó, közel 8000 körzeti ápoló, miközben a praxisok havi finanszírozása 390 ezer forinttal emelkedett 2015 óta.

A magyar állam támogatásával felépített lakásokat adott át Szatmárnémetiben a Studium-Prospero Alapítvány, magyar orvosok is beköltözhetnek.

Minden szociális és gyermekvédelmi intézményben történt halálozásnál kelljen rendkívüli vizsgálat, kezdeményezte az alapvető jogok biztosa.

A legfrisebb adatok szerint a 317 tartósan betöltetlen körzet közül 19 található Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, írja a Szon.hu.

A világ legjobban fizetett munkavállalói között találni bizonyos egészségügyi szakembereket. A világ 6 legjobban fizetett állását a Portfolio listázta.

Míg a betöltetlen háziorvosi praxisok betöltésére pályázatot írt ki a kormány, addig a védőnői körzetek betöltésére esély sincs, írja a WebOrvos.

Mi kerül ezen ennyibe? – kérdezhetik az „ingyeneshez” szokott betegek a magánrendelőben kapott számla láttán. A hvg.hu összeállítása.

Brit mérnökök a világ legkisebb sebészrobotját alkották meg, ami felgyorsítja a műtéteket, és csökkenti a lábadozási időt, írja az Index.

A szakemberek nem ismerték fel időben az Erdheim–Chester-szindrómát. A látássérült blogger történetét a Magyar Nemzet írta meg.

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere állami kitüntetéseket és szakmai díjakat adott át augusztus 20-a alkalmából a Pesti Vigadóban.

hirdetés

ÁLLÁSHIRDETÉS

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Vezetője

a közalkalmazottak jogállásáról szóló az 1992. évi XXXIII. törvény (a továbbiakban: Kjt.) 20/A. §-a alapján pályázatot hirdet

 a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság,

Humánigazgatási Szolgálat Egészségügyi és Pszichológiai Osztály állományába

 fogszakorvos

 munkakör betöltésére.

 Kérem kattintson ide a további információkért és feltételekért!

books.medicalonline


A 104-es segélyhívó szám teljes integrálásának nincsen egyetlen olyan pozitív vonatkozása sem a társadalom számára, amely miatt ez megérné. Szinte biztosra vehető, hogy az integráció miatt további csúszások is lesznek a kiérkezési időben, és ezek igen, okozhatják majd akár egy-egy beteg halálát is.

Vajon emlékeink és emlékezőképességünk is kiállják-e az idő próbáját? Hogyan játsszunk memóriánkkal úgy, hogy ne az játszhasson velünk kényére-kedvére?

hirdetés

Álláshirdetés

Teljes munkaidejű, hosszú távú orvosi állások

professzionális körülmények és versenyképes fizetés Németországban

Sürgősen keresünk aneszteziológusokat, neurológusokat, pszichiátereket és orvosokat a belgyógyászat mindegyik szakágából, pályakezdőket is!

A kórházak, amelyekkel együtt dolgozunk hosszú távú szerződést, szakmai továbbképzést és a tudományos munkában való részvételt is garantálnak!

Előny a német nyelv alap - vagy középfokú ismerete

Várjuk az olyan orvosok jelentkezését is, akiknek a német nyelvtudása még nem kielégítő, de motiváltak a német nyelv elsajátításában.

Valamennyi szakterületről keresünk rezidenseket, szakorvosokat, illetve főorvosokat.

Amit biztosítunk jelentkezőinknek közvetítés esetén:

Az állásinterjú, a szállás, az utazási költségek, és a németországi elhelyezkedéshez szükséges hivatalos dokumentumok költségei.

A MUNKAERŐ-KÖZVETÍTÈSSEL KAPCSOLATOS TANÁCSADÁS, JELENTKEZŐINK SZÁMÁRA INGYENES

Ne habozzon, keressen minket!

Felmerülő kérdéseit telefonon vagy e-mail-ben is szívesen megválaszoljuk.

Szűcs Judit, InPerCon
Parsevalstraße 27 D-42285 Wuppertal
Telefon: 00-49/202-2429033
E-mail:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

 

 

hirdetés