hirdetés
hirdetés
2017. május. 26., péntek - Fülöp, Evelin.
hirdetés

Kanadában egy éve dekriminalizálták az orvosi segítséggel történő meghalást. A szabályozást kidolgozók a New England Journal of Medicine tanulmányában mutatják be  az elmúlt év tapasztalatait.

Egészségpolitikai stratégia hiányában az uniós források nem csökkentették, hanem tovább növelték a nukleáris medicina országon belüli ellátottságának egyenetlenségét.

A világ országainak többsége továbbra sem képes megbirkózni a járványokkal, derült ki a Világbank jelentéséből, melyet az ATV idéz.

A kérdést a Szabad Föld tette fel dr. Szebik Imrének, a Semmelweis Egyetem (SE) Magatartástudományi Intézete tudományos munkatársának.

Egy új, személyre szabott mobiltelefonos alkalmazás előre jelzi a koraszülés veszélyét, közölte az OTSZ Online.

Júniusban útjára indulhat a Digitális jólét program 2.0, és még idén legalább öt-hat kísérleti pilotprojektet akarnak elindítani.

Jelenleg az egészségügyi törvényben biztosított jogaikkal élni kívánó élettársak és az egészségügyi szolgáltatók is nehéz helyzetben vannak.

A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legtehetségesebb fiatal feltalálóit és tudósait díjazta a Magyar Innovációs Szövetség.

Hirdetés

Ingatlan

XI. kerületben Gazdagréten 292m2 ingatlan eladó, mely orvosi rendelőnek, fogászati praxisnak fogműves laboratóriummal együtt, ill. egyéb más egészségügyi szolgáltatásra, vagy gyógyszerek, gyógyászati termékek forgalmazására is alkalmas, raktár lehetősséggel.
Telefon: 06-30-9618-907 

 

 

A Cambridge-i Egyetem kutatói részben a Brit Szív Alapítvány támogatásával utánajártak, mi a sherpák szuperhumán energiahatékonyságának fiziológiai és genetikai alapja. A remények szerint majd az intenzív osztályok hipoxiás betegeit is segítő eredmények az Amerikai Tudományos Akadémia lapjában jelentek meg.

ÁLLÁSHIRDETÉS

Budapest XIII. kerülete fejlesztés alatt álló részén, 900 kártyás praxisjog eladó.

A jól felszerelt rendelőben 2 védőnő és képzett asszisztens dolgozik. A helyettesítés megoldott. Központi ügyelet van. Érdeklődni lehet: 06/20/5360100 vagy 06/1/3201019 telefonszámokon.

hirdetés

PR-cikk

HR a döntéshozói asztalnál

 

Széles spektrumon mozognak a hr-es munkafeladatok: alapszinten a hr-es mások kéréseit hajtja végre, kimutatásokat rak össze, és többnyire softvereket, táblázatokat kezel. A skála másik pontján pedig a stratégiai hr áll, ahol elvárás a proaktivitás és kreativitás. A cél mindenképp ez kell, hogy legyen, ez viszi előre a céget, és nem mellesleg a hr-es karrierjét. 

 

Tovább a cikkre>>>

books.medicalonline


Eljátszottam a gondolattal, mi lenne, ha a jövő kórháza kicsit az otthonunk is lenne.

A magyar egészségügy a Fidesz immár hét éves uralkodásának állatorvosi lova. A kórházak, intézmények többsége szinte lehetetlen körülmények között „működik".

hirdetés

Álláshirdetés

Teljes munkaidejű, hosszú távú orvosi állások Németországban

Professzionális körülmények és versenyképes fizetés

 Sürgősen keresünk:

 aneszteziológusokat, neurológusokat, pszichiátereket és orvosokat a belgyógyászat minden szakágából

 A kórházak, amelyekkel együtt dolgozunk hosszú távú szerződéseket, szakmai továbbképzést és tudományos munkában való részvételt garantálnak.

 Olyan orvosok jelentkezését várjuk: 

  • akik B1, B2 vagy C1 nyelvi szinttel rendelkeznek
  • akik a külföldi munkavállalás érdekében fejlesztenék nyelvtudásukat
  • akik már német nyelvterületen dolgoznak és szeretnének állást változtatni, illetve vezető beosztást keresnek Németországban

Amit biztosítunk jelentkezőinknek közvetítés esetén:

 Az állásinterjú, a szállás, az utazási költségek, és a németországi elhelyezkedéshez szükséges hivatalos dokumentumok költségei.

 Ne habozzon, keressen minket!

Felmerülő kérdéseit telefonon vagy e-mail-ben is szívesen megválaszoljuk. 

Szűcs Judith, InPerCon
Parsevalstraße 27, D-42285 Wuppertal
Telefon: 00-49/202-2429033
E-mail:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  vagy This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

hirdetés