hirdetés
hirdetés
2019. március. 24., vasárnap - Gábor, Karina.
hirdetés

A magán- és az állami ellátás között ma még zéró összegű játszma zajlik, de talán ez nem marad mindig így.

Az alvás nemzetközi világnapja 2019-ben március 15-e volt. Célja, hogy felhívja a figyelmet az alvás fontosságára, az életminőség szempontjából.

Sok magyar csapból borzasztó minőségű víz folyik, de ennek a statisztikákban nincs nyoma. A Qubit összeállítása a hazai ivóvíz minőségéről.

Az elektronikus ügyintézési rendszereknek köszönhetően csökkennek az adminisztrációs terhek, egyszerűbb lesz az ügyintézés.

A betegek érdekeit is szolgálja, hogy a magánellátók is csatlakoznak az EESZT-hez – mondta Horváth Ildikó az EchoTV-ben.

A Magyar Orvosi Kamara elnöke szerint csak a bérek rendezése után lehet fellépni a hálapénz ellen. A Magyar Hang interjúja Éger Istvánnal.

Részletes javaslatot készített az Emmi az érintett szakmákkal közösen az alsó végtagi amputációk számának csökkentésére, írja a Magyar Nemzet.

A visszamenőleges feltöltésnek egyelőre nincs meg a jogszabályi alapja – tudta meg a Népszava Alexin Zoltán adatvédelmi szakértőtől.

Huszonnegyedik alkalommal szervezte meg tudományos fórumát a Semmelweis Egyetem Korányi Frigyes Szakkollégiuma.

Kiváló eredményekről számoltak be a fibroblaszt aktivációs fehérjék aktivitását jelző 68Ga-FAPI alkalmazásával kapcsolatban, amelyet PET/CT-vizsgálatok során használtak.

Egy új fejlesztésű finn diagnosztikai eszköz a beteg leheletéből képes kimutatni a gyomorrákot már korai fázisban is, ezzel forradalmasíthatja a diagnosztikai módszereket.

Mi a baj az Orvosi Kamarával? Min akar változtatni az Újratervezés csoport? Egyáltalán miért van szükség reformra és milyen hatással lehet mindez a betegek, vagyis a mi életünkre?

books.medicalonline


hirdetés