hirdetés
hirdetés
2019. augusztus. 18., vasárnap - Ilona.
hirdetés

Szakmailag a jól képzett, gyakorlott neurológus, emberileg viszont csak az tud segíteni, aki maga is átélte ezt a betegséget – mondja lapunknak Cilárik Adrienn, aki betegcsoportot alapított, s sorstársaival egy hazai alapítvány létrehozatalán dolgozik a Guillain−Barré-szindrómában szenvedő betegeknek.

A Wörwag Pharma 1998 óta építi és bővíti a neuropátiák felismerését segítő országos diagnosztikai hálózatot.

A gyakorló orvos úgy véli, az ókori uralkodó nem malária, alkoholizmus vagy gyilkosság áldozata lett, ahogy más elméletek állítják.

A Budapesti Szent Ferenc Kórház főigazgatója és a Wörwag Pharma Kft. ügyvezető igazgatója szerdán megnyitották a Pest Megyei Neuropathia Centrumot.

Egy multicentrikus, randomizált, kontrollált vizsgálat szerint a fájdalmas diabeteses perifériás neuropátiát az elektroakupunktúra hatásosan és biztonságosan enyhíti, közli az OTSZ Online.

Átadták a Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézetben működő Heves Megyei Neuropathia Centrumot.

Az Országos Gyermek Neuropathia Centrum 2018. április 4-étől az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézetben működik országos ellátási területtel.

Megfejtették, hogyan alakul ki a kemoterápia indukálta neuropáthiás fájdalom. A Pain által ismertetett tanulmány szerint a hatásmechanizmus ismeretében hamarosan alkalmazható lesz egy már klinikai vizsgálati stádiumban lévő szercsoport a debilitáló mellékhatás megelőzésére.

hirdetés
hirdetés