hirdetés
2017. május. 23., kedd - Dezső.
hirdetés

A test a hiányzó elem a valóban intelligens gépek, az emberszerű mesterséges intelligencia létrehozásához, fejti ki az aeon című internetes tudományos és filozófiai magazinban megjelent cikkében a természetesnyelv-feldogozással foglalkozó kutató, Ben Medlock.

Emma Lawtonnak a BBC dokumentumfilmjében egy speciális karperec adhat reményt, hogy visszaszerezze kézremegése miatt elvesztett grafikusi állását, írja a Kreatív.

Február óta négyezren önrendelkeztek, 15 ezer e-recept és 50 ezer egészségügyi dokumentum került a  rendszerbe, tudósít a WebOrvos.

Nem az a kérdés, hogy átalakítja-e a digitalizáció az egészségügyet, hanem hogy mit szeretnénk, hogyan alakítsa át, írja a GyártásTrend.

Minden olyan startup, frissen induló vállalkozás, fejlesztő- és kutatócsoport pályázhat, amelynek van egy megvalósításra váró innovatív ötlete.

hirdetés

Magyarul „beszélő” vércukormérő segíti a látássérült cukorbetegeket, a hazai fejlesztés 30 ezer diabéteszes mindennapjait teszi könnyebbé.

Péntek este és szombaton is zsarolóvírus vírus okozott nagyszabású támadássorozatot, amely érintette Nagy-Britannia egészségügyi rendszerét.

Az egészségügyi informatikai fejlesztőknek az orvosokéhoz hasonló etikai szabályokat kellene betartaniuk, írja a ComputerWorld.

Minden olyan startup, frissen induló vállalkozás, fejlesztő- és kutatócsoport pályázhat a Grants4Apps® Accelerator programra, amelynek van egy megvalósításra váró innovatív projektötlete az egészségügy területén.

A diagnosztizálást segítő, karon hordható izzadságelemző-készüléket fejlesztettek ki amerikai kutatók, írja az MTI alapján a 168 óra.

 

Szakemberek összegyűjtötték a legfontosabb biztonsági problémákat és javasolt megoldásokat az egészségügy területén, írja a MédiaInfo.

Megkezdődött az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) feltöltése a személyes adatokkal.

Egyedülálló fejlesztés az orvostudományban a női szaporító szervrendszer működését szimuláló készülék, amelyet az Egészségkalauz mutat be.

hirdetés
hirdetés

Eljátszottam a gondolattal, mi lenne, ha a jövő kórháza kicsit az otthonunk is lenne.

A magyar egészségügy a Fidesz immár hét éves uralkodásának állatorvosi lova. A kórházak, intézmények többsége szinte lehetetlen körülmények között „működik".

hirdetés