hirdetés
2020. március. 28., szombat - Gedeon, Johanna.
hirdetés

Számos korábbi, népegészségügyi jelentőségű digitális fejlesztés ment veszendőbe az elmúlt évek során, amelyek most jól szolgálhatnák az egészségpolitika céljait – derült ki többek között a Digital Health Summit című konferencián.

7500 hallgató számára váltak elérhetővé a világ vezető egyetemeinek és cégeinek internetes kurzusai.

A hvg.hu szerint a csevegő-szolgáltatást rengetegen használják, ezért döntött úgy a WHO, hogy érdemes kihasználni ezt a közkedveltséget a megbízható információk közlésére.

Egy magyar IT szakértő, Lőrincze Tamás a hazai adatokra adaptálta a Pennsylvaniai Egyetem alkalmazást, írja a Hrpwr.hu.

hirdetés

A COVID-19 leküzdésére technológiát fejlesztő startupok hívhatnak le gyorsított eljárás keretein belül támogatást.

Nemcsak újabb egészségügyi lehetőségek érkeznek az Apple Watch Series 6-ban, írja a hvg.hu.

Ingyenes Rendkívüli Távmunka Támogatást nyújt a LogMeIn egészségügyi szolgáltatóknak, oktatási intézményeknek, állami és önkormányzati szerveknek, valamint nonprofit szervezeteknek.

Kétoldalú szándéknyilatkozat született állami, egyetemi és vállalati szereplők bevonásával a MI egészségügyi célú fejlesztéséről, alkalmazásáról.

Az elmúlt időszakban megszaporodtak a koronavírusra hivatkozó, a kiberbűnözők által küldött adathalász e-mailek.

A mestreséges intelligencia legújabb eredményeiről, és a jövőbeni felhasználás lehetőségeiről közöl összeállítást a Magyar Hang.

Etikai határvonalakat húzott a Bosch a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásával kapcsolatban, közli a GyártásTrend.

A megkérdezett informatikai és IT biztonsági szakemberek szerint a cégekre a legnagyobb fenyegetést saját gondatlan alkalmazottaik jelentik.

hirdetés
hirdetés

A végtelenül leterhelt, és fokozott veszélynek kitett egészségügyi dolgozók számára indult egy különleges jótékonysági kezdeményezés: a lényeg, hogy megfelelő és egészséges táplálékhoz jussanak a frontvonalban küzdők.

Egy lehetségesen veszélyes, járványosan terjedő betegséggel állunk szemben, amely az esetek nagy részében enyhe, influenzaszerű tünetekkel jár. A súlyos fertőzésre és halálos szövődmény kialakulására elsősorban az idősebb korosztály, és krónikus betegségekben szenvedők veszélyeztetettek.

hirdetés