hirdetés
2018. április. 22., vasárnap - Csilla, Noémi.
hirdetés

A BMJ Quality & Safety szaklap tanulmánya bemutatja a Johns Hopkins kutatói által kifejlesztett módszert, ami a kórházakban előforduló diagnosztikus hibák feltárásával, számszerűsítésével és monitorozásával forradalmasíthatja a betegellátást.

Április 27-ig jelentkezhetnek startupok az Európai Innovációs és Technológiai Intézet által életre hívott 135000 euró összdíjazású innovációs versenyekre.

Az Origo annak járt utána, hol van vagy lehet már most hatása a mesterséges intelligencia (AI) terjedésének.

Az Index szerint a GlovEye nem adta fel, elindult a Chivas whiskygyártó cég versenyén is, hogy megméresse a vakoknak szánt olvasókesztyű továbbfejlesztett változatát.

A SenseTime több mint 600 millió dollárt gyűjtött be az Alibabától és más befektetőktől, ezzel pedig a világ legértékesebb mesterséges intelligenciával (MI) foglalkozó startupja lett., közli az Origo.

hirdetés

Mark Zuckerberg, a Facebook közösségi portál alapítója és elnök-vezérigazgatója kongresszusi meghallgatásán elkerülhetetlennek nevezte a közösségi média bizonyos fokú szabályozását.

Globálissá tette a Samsung azt a versenyt, amellyel a jövőt kívánja jobbá tenni, közölte a hvg.hu.

Az Európai Unió területén mindenütt azonos feltételek mellett válnak hozzáférhetővé az otthon előfizetett online digitális tartalmak április elsejétől.

Évek óta kémkedik az SMS-eink után, de arról is tudhatna, hogy mikor kivel telefonálunk, közölte a hvg.hu.

Átadták szerdán a Pécsi Tudományegyetem (PTE) háromdimenziós (3D) technológiákat alkalmazó nyomtatási központját.

A számítógép már 2029-ben olyan okos lesz, mint az ember. A szingularitás korában a halhatatlanság is egy opció lesz, írja a novekedes.hu.

Megkezdte "gyakornoki" idejét egy mesterséges intelligenciával rendelkező orvosasszisztens Kína egyik kórházában, írja az Origo.

A betegútnak ma már szerves része az internetes információkeresés, hangzott el azon a konferencián, amelyről a PharmaOnline tudósít.

hirdetés
hirdetés

Nézzünk néhány példát arra, milyen lehetőségeink vannak az aktív felnőtt lakosság egészségtudatosságának elmélyítésére!

Egy magára valamit is adó magánrendelő ma már figyelmet fordít a marketingre. Lássuk, mivel lehet felpörgetni a forgalmat!

hirdetés