hirdetés
2019. június. 20., csütörtök - Rafael.
hirdetés

Egy japán kórház arcfelismerő rendszert telepített az intenzív osztályon annak érdekében, hogy a nem megfelelő nővérellátottság mellett is biztosítani tudják a betegek biztonságát.

A Pécsi Tudományegyetem 3D Nyomtatási és Vizualizációs Központja a maga nemében egyedülálló intézmény az országban, írja a GyártásTrend.

A tizenhárom éves magyarországi múlttal rendelkező Advance Medical Hungary 2019. június 13-tól Teladoc Hungary néven folytatja munkáját.

A mobilalkalmazás segítségével azonosította be egy 3 éves kisfiúnál az agyhártyagyulladás-gyanús tüneteit egy gyermekgyógyász.

Az új applikáció célja, hogy segítsen elkerülni a cukorbetegség és a vénás keringési betegségek okozta szövődmények miatti végtag-amputációt.

hirdetés

A 3D gyógyszer- és eszköznyomtatás módszereiről és egészségügyi felhasználásáról rendeznek konferenciát június 14-én.

Data Marketing Day címmel félnapos minikonferenciát szervez a Kreatív a Nitro Sales Marketinggel közösen.

Különleges megoldással rukkolt elő a Debreceni Egyetem: hazánkban elsőként adott ki digitális tartalmakat rejtő nyomtatott tankönyvet.

A szexualitás jövőjét boncolgatta a Brain Baron Bryony Cole, a szextech egyik ismert szakértője. Villámvideók a Kreatívon. 

Kihirdették a tudományos-innovációs ifjúsági tehetségkutató eredményét, a vakoknak készült okosbotot is elismerésben részesítették.

Három magyar orvostechnológiai vállalkozás kapott lehetőséget, hogy bemutatkozzon a nürnbergi MedtecLIVE konferencián, írja a Gazdaság Portál.

Új fórumot hoztak létre annak érdekében, hogy a hazai egészségügy szereplői kapcsolatokat építhessenek az innovációk bevezetéséhez.

A jövő hónapban indul az 5G-re is alkalmas frekvenciák értékesítési eljárása Magyarországon. Az eljárást nyár végére-őszre szeretnék lezárni.

hirdetés
hirdetés

A GDPR-ral kapcsolatos magyar jogszabályi környezetet módosító salátatörvény számos rendelkezést igazított ki az európai adatvédelmi szabályozásnak megfelelően.

Dr. Philip Grimmer angliai háziorvos az egyik otthoni vizit alkalmával olyan üzenőtáblába botlott, amilyet még sosem látott. A táblán demenciával élő édesanyjának írt megnyugtató, szeretetteli mondatokat a lánya.

hirdetés