hirdetés
2019. október. 20., vasárnap - Vendel.
hirdetés

A témában végzett első szisztematikus review és metaanalízis szerint az orvosok és a mesterséges intelligencia hasonló eredménnyel diagnosztizáltak betegségeket a képalkotó vizsgálatokból származó felvételek elemzésével.

Január 1-jéig minden magánegészségügyi szolgáltatónak és fogorvosnak csatlakoznia kell az EESZT-hez, jelenteni viszont csak júniustól kell.

Veszélyesek lehetnek a közösségi média oldalain fellelhető egészségügyi tanácsok – írja a Daily Mail nyomán a Híradó portálja.

A Panda Security felmérése szerint az elmúlt egy évben a válaszadó cégek 60 százalékát érte eredményes kibertámadás.

Gyorsabb digitalizációt, hatékonyabb erőforrás-gazdálkodást, javuló betegélményt eredményezhet az egészségügyi intézményekben a Schneider Electric és a ThoughtWire stratégiai partnersége.

hirdetés

Mind a négy lebénult végtagját mozgatni tudta egy francia férfi a külső robotváz segítségével, amelyet gondolataival irányított – írta a BBC hírportálja.

Január óta az orvosok többsége e-receptet ír. A FEOL egy háziorvost, betegeket és gyógyszerészt kérdezett az eddigi tapasztalatokról.

Egy új találmány rendkívül valósághű mesterséges haptikus ingereket ébreszt felhasználójában, adja hírül a GyártásTrend.

A Dell több ezer topmenedzser véleményére volt kíváncsi azzal kapcsolatban, hogy milyen lesz a jövő, írja az Origo.

Nagy teljesítményű szervert, számítógépeket, monitorokat, nyomtatókat szerezhet be az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet.

A Magyar Hírlap szerint az elmúlt években újabb fóbiával gyarapodott a félelmek lajstroma. A nomofóbia a félelem a mobiltelefon elvesztésétől.

Az újítást már tesztelik egy dél-londoni kórházban, ahol máris jelentősen csökkent a várakozási idő a sürgősségin, közli a szeretlekMagyarország.hu.

A Facebook után a Google is a fokozott figyelemmel fordul a csodás gyógyulást ígérő gyógyászati hirdetések felé, írja a hvg.hu.

hirdetés
hirdetés

Az alant vázolt gondolatmenettel nem szeretném támadni az orvosi ügyeletben dolgozó kollégákat.

Rendkívül rosszul szervezett a mentőellátás Budapesten, hiszen maga a mentésirányító is elismeri a videó végén, hogy nem tud egy órán belül mentőt küldeni Budapest belterületére.

hirdetés