hirdetés
2017. június. 29., csütörtök - Péter, Pál.
hirdetés

A test a hiányzó elem a valóban intelligens gépek, az emberszerű mesterséges intelligencia létrehozásához, fejti ki az aeon című internetes tudományos és filozófiai magazinban megjelent cikkében a természetesnyelv-feldogozással foglalkozó kutató, Ben Medlock.

Németország 2015 végén alkotta meg a saját elektronikus egészségügyi törvényét, amelyet a TisztességesAdatkezelés.hu mutat be.

A legnagyobb és legszélesebb skálával rendelkező egészségmegőrzésre fókuszáló termékcsaládot mutatta be a Nokia, írja a Computerworld.

Ez a célja egy újfajta eszköznek, ami robotkar mozgatásában segítene végtagbénult embereknek, közli az OTSZ Online.

Aláírták a magyarországi 5G koalíció alapító nyilatkozatát hétfőn Budapesten: az ötödik generációs mobiltechnológia fejlesztését, sikeres és gyors magyarországi bevezetését tűzték ki célul.

hirdetés

A százezret is meghaladja mostanra azoknak a dokumentumoknak a száma, amelyeket március óta rögzítettek az EESZT-ben, írja a Magyar Idők.

Legfőbb célja, hogy nethasználóvá válhasson az a 200-250 ezer ember, aki anyagi okok miatt nem kapcsolódott eddig a világhálóra.

A testhőmérés a mindennapokban használt leggyakoribb egészségügyi vizsgálat, amelyet egy új magyar találmány forradalmasít.

Robotok az egészségügyben: chatbotok faggathatják a jövő betegeit, írja összeállításában a 24.hu.

Nem baj, ha a beteg tájékozódik, de ne kezdje el gyógyítani magát az interneten talált gyógymódokkal. Az Origo interjúja Novák Hunorral.

Vannak esetleg olyan appok, amelyek orvosi tanács nélkül inkább ártanak, semmint használnának? A kérdést a nuus.hu teszi fel.

Egy új, személyre szabott mobiltelefonos alkalmazás előre jelzi a koraszülés veszélyét, közölte az OTSZ Online.

Júniusban útjára indulhat a Digitális jólét program 2.0, és még idén legalább öt-hat kísérleti pilotprojektet akarnak elindítani.

hirdetés
hirdetés
Úgy néz ki, hogy a forró nyár felgyorsítja az egészségügy rothadásának folyamatát, mindezzel pedig el is indítja a végjátékot. Az évtizedek óta tartó beleszarás gyümölcse lassan megérik, és csak összedől az a rendszer, amely a jelenlegi állapotában teljesen fenntarthatatlan.

A nagy meleget nemcsak az emberek, de az állatok is nehezen bírják. A kutya-meleg a kutyákat is megviseli.

hirdetés