hirdetés
2020. december. 02., szerda - Melinda, Vivien.
hirdetés

A GyártásTrend Szabados Leventével, az AI Partners vezető mesterségesintelligencia-szakértőjével beszélgetett.

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák az Innomed és az NMHH segítségével, Vodafone 5G-n keresztül.

Az Ericsson 2020 végére mintegy 190 millió 5G-s mobilelőfizetéssel számol globálisan, számuk 2025-re a távközlési cég szerint 2,8 milliárdra nő.

Mozart néven kerülhet majd piacra 2021 végén az a processzor, amely segítségével szintet léphet a mesterséges intelligencia, közli a hvg.hu.

Aláírta a miniszterelnök azt a kormányrendeletet, amelynek értelmében ingyen internetet használhatnak a digitális oktatásban tanulók.

hirdetés

Nagy-Britanniában hamarosan bevezetik a Kheiron Medical mélytanuláson alapuló mammográfiai szoftverét, a Miát, írja a VálaszOnline.

A Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) 2.1.7-es kiírása keretében nyert 28 milliós támogatást a L-Arm nevű karkötő.

Megjelent az Emmi újabb rendelete, amellyel jelentősen megnövelte az EESZT-be áramló adatok mennyiségét, írja a tisztessegesadatkezeles.org.

Magyarországon is folynak már tárgyalások az SAP Németországban startolt, és már további 10 európai országában bevezetett koronavírus kontaktkövető alkalmazásának elindításáról.

Az Európai Unió stratégiája szerint 2020 végéig minden tagállamban el kellett volna indulnia az 5G szolgáltatásnak.

Kiemelkedően gyorsan nő a szolgáltató autonóm gépek értékesítése a régióban, különösen egészségügyi célra, írja a Világgazdaság.

Mintegy nyolcvan olyan projektet valósítunk meg, amelyek a következő 5-7 évben meg fogják határozni az egészség-informatika fejlődését.

Az amerikai igazságügyi tárca és 11 amerikai tagállam pert indít a Google ellen jogszerűtlen monopoltevékenység miatt.

hirdetés
hirdetés

Az aneszteziológia és intenzív terápia kialakulása három, rendkívül jól azonosítható időszakra vezethető vissza. Ahogy én mondani szoktam, a születés körülményei, de még az időpontja is jól dokumentált.

Egyre több hírt hallani a dániai nyérc mutációról, illetve éppen tegnap jelent meg egy tudományos anyag az interneten egy másik, hasonló kihívásokat támasztó mutációról. De mik is ezek a kihívások és mit jelentenek ezek az új mutációk a mindennapok tekintetében?

hirdetés