hirdetés
hirdetés
2017. augusztus. 21., hétfő - Sámuel, Hajna.
hirdetés

Az alvás-szabályozás kritikus lépései a vázizomban zajlanak, írja az eLife tanulmánya. A felfedezés révén olyan inszomnia-terápiát lehet kifejleszteni, ami nem az agyba juttatott drogok révén működik.

Mérgező antimonnal volt szennyezett a római birodalom ivóvize, napi szinten okozhatott hasmenést, hányást, máj- és vesekárosodást.

Nincs befolyással a gyerekek szexuális indentitására az, hogy hetero- vagy homoszexuális szülők nevelik őket, írja a Népszava.

A sporttáplálkozás a teljesítményoptimalizálás egyik legjelentősebb alkotórésze, amely úgy segíti a teljesítmény maximalizálását, hogy közben az egészségmegőrzést is szem előtt tartja.

Ha az embernek rosszul fizetett vagy stresszes munkája van, az többet árthat az egészségének, mintha munkanélküli lenne.

hirdetés

Feleannyi tejterméket fogyasztanak a magyar gyerekek, mint amennyi szükséges lenne, derült ki egy országos felmérésből.

Drasztikusan csökkennek a daganatos betegek gyógyulási esélyei, ha a bevett terápiák helyett csodaszerekre bízzák az életüket, írja az MNO.

Világszínvonalú nanoScan SPECT-CT-t szerezhet be a Semmelweis Egyetem egy közelmúltban elnyert pályázatnak köszönhetően.

hirdetés
hirdetés
hirdetés