hirdetés
2018. október. 18., csütörtök - Lukács.
hirdetés

Amerikai kutatók bizonyítékot találtak arra, hogy az allergiás reakciók kialakulásával összefüggésbe hozott hízósejtek segítenek a szervezetnek a hosszabb ideig tartó éhezés és a megerőltető fizikai igénybevétel elviselésében.

A bal homloklebenyben statisztikailag szignifikánsan több és „jobb” kapcsolat van az idegsejtek között, mint a jobb homloklebenyben.

A Mensa HungarIQa Egyesület október 18–21. között Budapest látja vendégül a világ Mensa-szervezeteinek képviselőit.

Az ötven, hatvan, hatvanöt és hetven évvel ezelőtt végzettek vehettek át arany, gyémánt, vas, valamint rubin díszoklevelet az ÁOK ünnepségén.

A szocioökonómiai státusz a fejlett országokban is jelentős hatással van a különféle daganatos megbetegedések gyakoriságára, mint azt a németországi példa is mutatja.

hirdetés

A növényi eredetű ételekben gazdag, de húsban szegény étrendre való áttérés, az élelmiszerhulladék felére csökkentése és a mezőgazdaság fejlesztése a három kulcslépés.

Egy kanadai intenzív osztályon az orvosok eléggé nehezen magyarázható esettel találták szembe magukat, írja az Origo.

Míg pár évtizede a félelem uralta a közvéleményt, amikor a genetikai tesztekről volt szó, ma sokkal inkább a kíváncsiság hajtja az embereket, írja Sándor Judit bioetikus-jogász a Qubit-on.

hirdetés
hirdetés