hirdetés
2020. október. 01., csütörtök - Malvin.
hirdetés

Sokféleképpen közelíthető a kérdés, amitől függően a rheumatoid arthritises (RA) betegek 20-50%-a is a nehezen kezelhető csoportba sorolható – mondta a MedicalOnline-nak dr. Nagy György egyetemi tanár, osztályvezető főorvos.

A Magyar Nemzetnek a DPC főigazgatója, Vályi-Nagy István arról is beszélt, hogy nem vagyunk egyformán fogékonyak a Covid-19-re.

A gyermekkor fontos szerepet játszik egy felnőtt személyiségének kialakulásában, hiszen a szülőktől ellesett példa formálja az alaptermészetet.

Nehezen azonosítható, de jól kezelhető anyagcsere-betegségre hívja fel a figyelmet a Rirosz a nemzetközi Gaucher-nap alkalmából.

hirdetés

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium már a koronavírus-járvány első hulláma idején több mint 20 fejlesztési programot indított el.

Megfelelő HPV-átoltottság esetén töredékére csökkenne a méhnyakrákos megbetegedések száma  közölte a Magyar Rákellenes Liga elnöke.

A lehűlés és az eső hatására a parlagfű pollenszórása a végéhez közeledik, közölte a tisztifőorvosi Facebook-oldal kedden.

hirdetés
hirdetés
hirdetés