hirdetés
2018. március. 23., péntek - Emőke.
hirdetés

Azokban az esetekben, amikor a rákellenes terápia hatékony működéséhez szükség van a bélben élő mikroorganizmusok által aktivált T sejtekre, az antibiotikus kezelés ronthatja a rákellenes kezelés hatékonyságát.

Akár minden tizedik rosszindulatú megbetegedés okozta halálozás összefüggésbe hozható a munkakörülményekkel – írja az egeszseg.hu.

Tíz éve született a Nemzeti Szívinfarktus Regiszter létrehozásának ötlete, négy éve pedig már törvényi kötelezvények alapján működik.

A megalázó kórházi bánásmód teszi traumává a szülést, a nők pedig nemigen mernek visszajelezni; egy civil szervezet tenne ez ellen, írja a hvg.hu.

A Magyar Angiológiai és Érsebészeti Társaság idén ötödik alkalommal szervezi meg országszerte hat helyszínen az Érszűkület Napot.

hirdetés

Évről évre csökken Magyarországon a tbc-s betegek száma, mondta az Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet főigazgatója.

Influenzaszerű megbetegedések halmozódásáról a 11. héten nem érkezett jelentés közölte az EMMI Kórházhigiénés és Járványügyi Felügyeleti Főosztálya.

Lehet-e memóriája a víznek? Érdemes-e oxigénnel dúsítani vagy mágneses térrel kezelni? És vajon mitől szűz a szűzvíz? Fábián István előadását az MTA tette közzé videón.

hirdetés

PR-cikk

Több mint 20 éve ez az első új gyógyszer Európában inhibitoros Haemophilia A –ban szenvedő betegek kezelésére.

hirdetés
hirdetés