hirdetés
2019. október. 22., kedd - Előd.
hirdetés

Többek között a MOK bérkövetelése is szóba került egy budapesti konferencián, ahol az alapellátás aktuális problémáit is sorra vették.

Harmadik alkalommal kezdenek országos törési kockázat felmérő kampányba, amelyben a gyógyszertárak mellett a háziorvosok is kiemelt szerepet kapnak, írja a PharmaOnline.

Január 1-jéig minden magánegészségügyi szolgáltatónak és fogorvosnak csatlakoznia kell az EESZT-hez, jelenteni viszont csak júniustól kell.

Országosan egyedülálló iskola-egészségügyi ellátóközpontot és egészségfejlesztési irodát hozott létre Debrecenben az önkormányzat.

Család- és gyermekorvosi praxisközösségek, praxisok és fenntartó önkormányzatok pályázhatnak újabb ötmilliárd forintra.

hirdetés

A Menedzsment Fórum összegyűjtötte a költségvetési zárszámadásokban szereplő számokat.

Mintaprogram indul a lakóhelyhez közeli egészségügyi ellátás fejlesztésére az Ormánságban, jelentette be Horváth Ildikó.

Január óta az orvosok többsége e-receptet ír. A FEOL egy háziorvost, betegeket és gyógyszerészt kérdezett az eddigi tapasztalatokról.

Október 25-26-án Herceghalom ad otthont a Háziorvosok Online Szervezete II. Országos Konferenciájának.

Ugyanannyi üres háziorvosi és fogorvosi praxis van szeptemberben, mint amennyi júliusban volt – derül ki a Világgazdaság szerint az ÁEEK adataiból.

Minden általános és középiskolás diák rendszeresen komplex vizsgálaton esik át elsőtől a 12. évfolyamig, számolt be a Dehír.

Még mindig nem sikerült rendezni az uniós forrásból meghirdetett praxisközösségek támogatását, írja a Weborvos.

Több mint 10 ezren írták alá azt a petíciót, amely nagyobb szabadságot adna a szülőknek az iskolai hiányzások igazolásában, közli a hvg.hu.

hirdetés
hirdetés

Könyveink


hirdetés