hirdetés
hirdetés
2018. augusztus. 16., csütörtök - Ábrahám.
hirdetés

Június 5-én 10 órakor, a Magyar Tudományos Akadémián hivatalosan is megnyitották az Áder János köztársasági elnök által fővédnökölt Semmelweis-emlékévet, az „anyák megmentője” születésének 200. évfordulója alkalmából. Prof. dr. Rosivall Lászlóval, a Semmelweis Emlékbizottság elnökével beszélgettünk.

Nem jogerősen három év börtönbüntetésre ítélt a bíróság egy férfit, aki visszaesőként egy erzsébetvárosi kórházban betegek értékeit lopta el.

Az ARWU rangsort megjelentető SanghaiRanking frissen kiadott szakterületi listáin több kategóriában is szerepel a Semmelweis Egyetem.

Tonga miniszterelnöke új kihívást indított. A hvg.hu szerint a cél az, hogy a vezetők egy év alatt leadják súlyfeleslegüket, példát mutatva a lakosságnak.

Különleges programokkal várja a Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Egyesülete a látássérült egyetemistákat, diplomásokat.

hirdetés

Az Egészséghősök pályázat keretében hat kategóriában keresik azokat, akiknek munkája példaértékű lehet, írja a 24.hu.

Nem várt eredményt hozott a légszennyezettség és a cigarettázás összehasonlítása, írja a Greenfo nyomán a Propeller.

A TASZ szakmai igazgatója egy baleset miatt megismerhette az olasz sürgősségi betegellátást, tapasztalatairól a szervezet blogján számolt be.

Az OKI másodfokú riasztást adott ki a magas pollenkoncentráció miatt, mivel a parlagfű komoly tüneteket okozhat az allergiásoknak.

hirdetés
hirdetés
hirdetés