hirdetés
hirdetés
2019. november. 13., szerda - Szilvia.
hirdetés

A gyógyítás szellemisége évezredeken keresztül nem változott, "a szeretettel fordulás elesett embertársaink felé meghatározta az emberiség történelmét" – mondta Kásler Miklós a díjátadón.

Az ápolók és az orvosok munkáját digitális csodaeszközök segítik, a hvg.hu szerint még arra is odafigyelnek, hogy a betegek jókedvűek legyenek.

Idén is megrendezik a családszervezetek adventi jótékonysági vásárát, amelynek bevételéből a szívbeteg gyerekeket támogatják.

Az Országgyűlés alelnöke szerint a társadalmi szolidaritás eszméje és a szociális munka iránti igény egyidős az emberrel.

A magánszemélyek is hanyagul bántak dokumentumaikkal: a papírhulladékban találtak leleteket, recepteket, szövettani eredményeket is.

A kormány eddig is nyitott volt, ezután is nyitott minden a szociális dolgozókat érintő tárgyalásra, reagált a szociális ágazat sztrájkterveire az Emmi.

A Google titokban amerikaiak millióinak egészségügyi adataihoz jutott hozzá az Egyesült Államokban, jelentette a The Wall Street Journal.

Például demencia esetén a tánc és az éneklés javíthatja a koncentrálást és az emlékezetet – számol be egy WHO kutatásról az EstiÚjság.

hirdetés
hirdetés