hirdetés
hirdetés
2019. augusztus. 23., péntek - Bence.
hirdetés

Az államalapítás ünnepe, augusztus 20-a alkalmából állami kitüntetéseket adott át Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára pénteken Budapesten, a Pesti Vigadóban.

Két orvost és egy ápolót gyanúsítottak meg a Honvédkórházban tavaly elhunyt beteg halála miatt, tudta meg a 24.hu.

Lisztéria miatt nemzetközi egészségügyi figyelmeztetéseket adott ki Spanyolország – írja az MTI nyomán a Híradó portálja.

A speciális vírusos láz után, amely Rukaya állapotát néhány nappal ezelőtt kritikussá tette, immáron mindkettejük állapota stabil.

Harmincegyedik alkalommal hirdették meg a Gábor Dénes-díj felhívását műszaki szakemberek számára – közölte a Novofer Alapítvány.

A kormány úgy döntött, hogy a felsőoktatás 2019. szeptember 1-jétől átkerül az Innovációs és Technológiai Minisztériumhoz.

Egy életmentés és közel háromezer szakszerűen ellátott sérülés – ez az idei Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat (BESZ) mérlege.

Roska Botond neurobiológus kutatóorvos vehette át idén a Magyar Szent István-rend kitüntetést Áder János köztársasági elnöktől.

hirdetés
hirdetés