hirdetés
hirdetés
2019. február. 18., hétfő - Bernadett.
hirdetés

A Semmelweis Szalonban mutatták be dr. Nagy Zoltán, az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet volt főigazgatójának, a Semmelweis Egyetem Konzisztóriuma elnökének, a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika professor emeritusának A csodálatos agy című könyvét.

Egyhetes iskolaszünetet rendelt el a szerb kormány a jövő hétfőtől az általános és középiskolában, hogy ezzel akadályozza meg, vagy legalább lassítsa az influenza terjedését az országban.

Immár hatodik egymást követő csütörtök délelőtt vonultak utcára fiatalok, főként diákok ezrei Belgiumban, hogy határozottabb fellépést követeljenek a klímaváltozás ellen.

Megállapodtak az Európai Munkaügyi Hatóság létrehozásáról csütörtökön az Európai Unió társjogalkotó szervei.

hirdetés

A hatóságoknak egyértelműen meg kell határozniuk az orvosi kannabisz felhasználási területeit, rögzítették az európai parlamenti képviselők állásfoglalásukban.

A 100 éve elhunyt Csáth Gézára emlékeznek a MiroArt kulturális rendezvénysorozat legújabb estjén a Városliget Caféban, 2019. február 25-én.

hvg.hu szerint a 12 éve Manchesterben dolgozó orvost egy évre felfüggesztették, mert gyenge az angolja.

Dr. Kásler Miklós kedden Budapesten találkozott a Kínai Népköztársaság Magyarországra akkreditált rendkívüli és meghatalmazott nagykövetével.

hirdetés
hirdetés
hirdetés