hirdetés
hirdetés
2018. december. 17., hétfő - Lázár, Olimpia.
hirdetés

Hallgassuk meg a gyerekek véleményét, figyeljünk oda rájuk, és osszuk meg velük az életüket érintő információkat.

Az életszínvonalat tekintve csak Bulgáriában rosszabb a helyzet mint nálunk, ott 54 százalékos a mutató. Az Eurostat adatait a hvg.hu szemlézi.

A daganatkutatásban áttörést elérő Sir David Philip Lane kapta idén a „Debrecen Díj a Molekuláris Orvostudományért” kitüntetést.

Átadták a technológiai innovációt, műszaki és mérnöki kutatómunkát elismerő 2018-as Gábor Dénes-díjakat a Parlamentben.

Az SE ÁOK vezeti az orvos- és egészségtudományi képzéseket indító intézmények hallgatói kiválóság alapján összeállított rangsorát, írja az Eduline.

hirdetés

A Magyar Idők szerint Kárpátalján katasztrofális az egészségügyi ellátás: nincs inzulin és védőoltás, és császármetszést is csak pénzért végeznek.

Az ENSZ Világegészségügyi Szervezetének új jelentése is felhívja rá a figyelmet: a klímaváltozás közegészségügyi probléma, írja a Piac&Profit.

Harmadik alkalommal adta át az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete a Nekem Szól! Egészségértés Díjakat. A fődíjat a Bethesda Gyermekkórház pályázatának ítélte a zsűri.

A decemberi ünnepek előtt és között, a biztonságos hazai vérkészlet fenntartása érdekében véradásra hív mindenkit az Országos Vérellátó Szolgálat.

hirdetés
hirdetés
hirdetés