hirdetés
hirdetés
2017. június. 29., csütörtök - Péter, Pál.
hirdetés

Az ezredforduló óta terjedő, a laikusok erőforrásait is felhasználó kollaboratív módszerrel vizsgálják Nagy-Britanniában a fertőzéses hasmenés leggyakoribb bakteriális kiváltója, a Campylobacter földrajzi elterjedtségét, írja az Applied and Environmental Microbiology tanulmánya.

Több izraeli kórházat hackerek vettek célba szerda éjjel, de a támadást visszaverték, és az intézmények már rutinszerűen működnek.

A republikánusok elhalasztották a szenátusi szavazást az egészségbiztosításról, Trump szerint viszont van esély a törvény elfogadására.

Az Osztrák Néppárt tízpontos egészségügyi programtervet mutat be, amelynek része a háziorvosi rendszer fejlesztése is.

Sztrájkoló lengyel egészségügyi dolgozók facebookos hálózatát segített felderíteni a lengyel kormánynak Szócska Miklós, tudta meg az Index.

hirdetés

Tíz év alatt mintegy 22 millióval nőne a biztosítás nélkül maradó amerikaiak száma, ha elfogadják a Trump-kormányzat egészségbiztosítási törvényét.

Romániában 2018 márciusától emelkedik az egészségügyben dolgozók fizetése, a tegnap kihirdetett közalkalmazotti bértörvény értelmében.

Részletes beismerő vallomást tett az a baranyai ápolónő, aki tudatmódosítóval „mérgezte” kórházi kollégáit, írja a Magyar Nemzet.

hirdetés
hirdetés
hirdetés