hirdetés
hirdetés
2021. március. 02., kedd - Lujza.
hirdetés

Az éghajlatváltozás, a növekvő népesség, a globalizáció egyaránt arra sarkallja az emberiséget, hogy keressük a fenntartható és alternatív élelmiszertermelési és fogyasztási megoldásokat, melyek komplex megközelítést és alapos vizsgálatot igényelnek.

A világon 114 417 054 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 2 537 563, a gyógyultaké 64 603 750.

Az Európai Bizottság még ebben a hónapban bemutatja a digitális immunitásigazolásra, azaz zöld igazolványra vonatkozó jogalkotási javaslatát.

A világon 114 067 979 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 2 530 723, a gyógyultaké 64 418 462.

Az eddigi legszigorúbb járványügyi korlátozásokról döntött a cseh kormány. Az izraeliek csaknem felét már legalább egyszer beoltották. Nemzetközi kitekintés.

Még a nyár előtt bevezethetik az Európai Unióban az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) elleni védőoltás beadását tanúsító igazolványt.

A világ egészségügyi hatóságainak nagyobb figyelmet kell fordítaniuk a koronavírus-fertőzés hosszú távú egészségügyi következményeire.

A hét megkoronázását jelenti a szombati Ritka Betegségek Világnapi szakmai konferencia és csatolt rendezvényei.

A Debreceni Egyetem gyermekgyógyászati klinikáján működő bázisintézménye fejlesztésére törekszik a KórházSuli Alapítvány.