hirdetés
hirdetés
2018. október. 18., csütörtök - Lukács.
hirdetés

2018.október 11-13.

Október második hétvégéjén megmozdul a hazai egészségügyi szakma. A HUNGAROMEDICA Egészségügyi és Orvostechnológiai kiállításon az orvostechnikai és gyógyászati segédeszközöktől kezdve, az ápolási eszközökön, kórháztechnikán át a gyógyszerellátást és a betegek otthonápolását segítő eszközökig felvonul a szakma élvonala.

Négy településen is egészségtelen a levegő a magas szálló por koncentráció miatt - közölte az Országos Közegészségügyi Intézet (OKI) szerdán.

Az október 23-i, és november 1-jei hosszú hétvége előtt a biztonságos hazai vérkészlet fenntartása érdekében véradásra hív az OVSZ.

Az ügyészség szerint nem zárható ki, hogy az elbocsátott orvos szakmai szabályszegése vezetett a beteg halálához, írja a Népszava.

Hét rövid riportfilmet készített a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK), hogy népszerűsítsék hivatásukat.

hirdetés

Az SE hallgatóinak 95 százaléka biztosnak, illetve valószínűnek tartja, hogy sikerül elhelyezkednie a diplomájának megfelelő szakterületen.

Hazánkban a menopauzát, változókort ezentúl minden év november 8-án Magyar MeNŐpauza Nap-ként ünnepeljük.

Több mint 40 százalékkal csökkent az alkoholfogyasztás Oroszországban az elmúlt öt évben, jelentette be orosz egészségügy miniszter.

A mentőszolgálat várja a programhoz csatlakozni kívánó budapesti és vidéki éttermek, cégek, üzletek, sportlétesítmények jelentkezését.

hirdetés
hirdetés
hirdetés