hirdetés
hirdetés
2021. szeptember. 20., hétfő - Friderika.
hirdetés

Majdnem tíz év felújítás után újra megnyitotta kapuit a bécsi Narrenturm, amelynek földszintjén a világon egyedülálló patológiai-anatómiai gyűjtemény látható.

Több mint 200 magyar és külföldi végzős hallgató tette le esküjét, és vette át orvosdoktori diplomáját a Debreceni Egyetem ünnepségein.

Új tisztségviselőket választottak a Magyar Vöröskereszt vezetőségébe; az új elnök Fodor Antalné lett.

A Nők Magyarországért Klub és a XXI. kerületi önkormányzat kezdeményezésére készült ötszáz négyzetméteres falfestményt hétfőn avatták fel.

A nagykorú lakosság 50,3 százalékát oltották be a koronavírus elleni valamelyik védőoltás legalább egy adagjával Montenegróban.

Az Alzheimer Világhónap alkalmából szeptember 21. és 30. között számos interaktív programmal hívja fel a figyelmet a Memória Melódia a zene pozitív hatásaira.

Megoldás születhet a keleti vakcinákkal beoltott magyar állampolgárok uniós Covid-igazolványának ügyére.

Meghaladta az ötezret a 24 óra alatt újonnan diagnosztizált koronavírus-fertőzések száma Romániában. Nemzetközi kitekintés.

A jövő hónap elejétől nem kell koronavírus-tesztet elvégeztetniük az angliai beutazás előtt azoknak, akik mindkét oltási dózist megkapták. Nemzetközi kitekintés.