hirdetés
hirdetés
2017. április. 25., kedd - Márk.
hirdetés

Most, hogy négy USA-állam is hasonló szabályozást fogadott el, a JAMA Oncology tanulmánya bemutatja, hogyan működik a méltóságteljes halált lehetővé törvény az azt legrégebb óta alkalmazó államban, Oregonban. A Death with Dignity Act révén az orvosok terminális állapotú betegeiknek kérésükre letális szert írhatnak fel.

The Lancet kutatása szerint többen dohányoznak, mint valaha. Számuk már két évvel ezelőtt meghaladta a 933 milliót, írja a Népszava.

Évek óta támogatja a kárpátaljai magyarokat a Katolikus Karitász, legutóbb orvosi műszereket és élelmiszert is vitt nekik. A Magyar Hírlap riportja.

Az Európai Unió több tagállama mellett Németországban is terjed a kanyaró, idén már több megbetegedést regisztráltak, mint tavaly összesen.

Egy brit kórház 95 fontra (csaknem 35 ezer forint) emelte az órabért a húsvéti ügyeletben, mert nem találtak orvost – írja a hvg.hu a Guardien nyomán.

hirdetés

Az idén már több mint 500 ember halálát okozó kórban megbetegedők száma a nyárig elérheti az 50 000-et is, jelentette a Magyar Hírlap.

Több mint hatezer embert "segítettek a halálba"; mintegy 10 százalékkal nőtt az eutanáziát igénybe vevők száma a 2015-ös adatokhoz képest.

Egyetlen angliai egészségügyi intézményben sem kaphat kezelést, mert az ellátásért halálos betegségeket állított magáról, írja a Bors.

hirdetés
hirdetés
hirdetés