hirdetés
2022. január. 25., kedd - Pál.
hirdetés

A QR-kód módosításával csak az oltottaknak marad érvényes a védettségi igazolványuk, Covid megbetegedésen való átesettség a jövőben nem jogosít a kártya használatára – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón.

Határozott növekedés látható a szennyvizek SARS-CoV-2 örökítőanyagának országos átlagkoncentrációjában.

A legkisebb hazai településeken működő mikrovállalkozások február 24-től újabb 30 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak.

A csalással hét sértettnek több mint 28 millió forint kárt okoztak, közölte a Fővárosi Főügyészség vezetője.

Körforgásos gazdaság nélkül nem működik a másfél fokos klímacél. Greengage címmel a PPH Media a teljes szemléletváltásra törekvő cégeknek hirdet versenyt.

A 12 miliárdos többlettámogatásból a következő időszakban sok műtétet pótolhatnak – mondta a Magyar Kórházszövetség elnöke az InfoRádiónak.

Az ország első államilag finanszírozott, kórházon belül kialakított túlnyomásos oxigénkamrája az esztergomi Vaszary Kolos Kórházban épül meg.

Nem látnak garanciát íz ügyeleti díjak szinten tartására, mondta Svéd Tamás, a Magyar Orvosi Kamara titkára a Népszavának.

A két oltás nem elegendő, ezt ma már mindenki látja, fogalmazott Wikonkál Norbert, a Honvédkórház főigazgatója.

A kormány nem hagyja, hogy a kevésbé módosak ne jussanak minőségi egészségügyi ellátáshoz, mondta a miniszterelnök a Magyar Hang szerint.

Budapest helyett már a dunántúli megyékben terjed a leggyorsabban az omikron – derül ki a Portfolio összeállításából.

Csak azoknak lesz érvényes az igazolványuk, akik oltottak. Az erről szóló kormányrendelet hamarosan megjelenik a Magyar Közlönyben.

Emelt biztonsági fokozatú pszichiátriai részleg épül az Országos Mentális, Ideggyógyászati és Idegsebészeti Intézetben (OMIII).

Szigorú járványügyi szabályok betartása mellett működik a szervadományozás és minden életmentő szervátültetési program Magyarországon.

Különböző szakaszai voltak a mögöttünk lévő két esztendőnek – ezekről is beszélt a Figyelőnek adott interjújában Kásler Miklós miniszter.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

„Ezt nem lehet felfogni. Én sem hittem el, mi következik majd”, mondja Kollár István, az Alzheimer című dokumentumfilm készítője, aki a forgatás során személyesen is érintetté vált.

„Amíg nem adom fel, legyőzhetetlen vagyok” mottója már-már szállóigévé vált. Ezt írta fel egy saját molinóra, amikor üzenetet küldött a sorstársaknak.