hirdetés
2017. március. 30., csütörtök - Zalán.
hirdetés

A cikk első részében összefoglaltam a hálapénzrendszer tulajdonságait, a hálapénz fajtáit, az általa okozott károkat és a jogi szabályozási környezet ellentmondásait. A második részben érdemi visszaszoríthatóságának feltételeivel foglalkozom.

Jelen pillanatban is közel 50 új terápia vár arra, hogy segíthessen a magyar betegeken.

Kórházi osztályokat szüntetnek meg, kevesebb ágyon fogadnak beteget az intézmények időről időre, hogy elfedjék a mind nagyobb orvos- és ápolóhiányt, írja a Népszava.

A múlt évi pályázat segítségével hatékonyabb lesz a múködés, javul az ellátás minősége és a betegbiztonság.

Továbbra sem világos, hogy miért nem a Szent Imre Kórházat fejlesztik centrumkórházzá  – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Kincses Gyula.

hirdetés

A januártól online pénztárgép beszerzésére kötelezetteknek elég április 30-ig üzembe helyezniük a pénztárgépet.

A kormány döntése szerint a Sportkórház véglegesen a budapesti Karolina úton működik majd.

Az egészségügyért felelős államtitkárt (mások mellett) a parlament népjóléti bizottsága hallgatta meg szerdán.

A betegeknek könnyebbséget, nagyobb biztonságot és a gyorsabb felgyógyulást kínál az elektronikus egészségügyi szolgáltatási tér.

A HáziPatika Pogátsa Zoltán közgazdásszal, az európai jóléti modellek ismert szakértőjével közöl interjút.

Kálmán Olga az egészségügyi szakpolitikust, Komáromi Zoltánt kérdezte a Hír TV Egyenesen című műsorában.

A tb 2005 óta semmilyen támogatást nem ad a terápiára, holott az unió szinte minden állama támogatja – közli a Vasárnapi Hírek.

A legfrissebb adatok szerint 28 556-an szerepelnek a szociális várólistán; több mint kétharmaduk idősotthoni ellátásra vár – írta a Magyar Nemzet.

Ahhoz, hogy komoly változásokat lehessen elindítani az egészségügyben, társadalmi, szakmai és politikai konszenzusra van szükség, mondta az Origónak Rácz Jenő volt egészségügyi miniszter.

330 ritka betegséggel élő magyar ember és a családjaik életén szeretne segíteni az a két magyar kalandor, akik április 5-én indulnak kutyaszános expedícióra az Északi-sarkra.

hirdetés