hirdetés
2017. május. 22., hétfő - Júlia, Rita.
hirdetés

A költségvetési tervet mindig kitüntetett figyelem kíséri, hiszen a számok messze túlmutatva önmagukon azt is jelzik, vajon a kormány fontossági sorrendjében milyen helyet foglal el az ágazat.

Humánerőforrás-fejlesztésre pályázhatnak uniós forrásból a közfinanszírozott egészségügyi intézmények.

Az egészségügyről is szó esett a kérdések és az azonnali kérdések között hétfőn az Országgyűlésben.

Ahogyan vidéken kialakultak kistérségi járóbeteg-központok, ez kellene a fővárosban is, mondta a Vasárnapi Híreknek Kincses Gyula.

Az Index minden lehetséges szempontból elemzi, mi is történt eddig a szuperkórházak ügyében, miért és hol van szükség rájuk – a többi közt.

hirdetés

Egyre többet kell várni bizonyos műtétekre, miközben a kormány a várólisták rövidüléséről beszél, közli a Hír TV.

Az Országos Mentőszolgálat főigazgatójával a május végére tervezett tüntetés előtt készített interjút a Népszava.

Elkezdődött azoknak a vakcináknak a beszerzése, amelyeket a Kárpátalján élők számára ajánlottunk fel – mondta a Magyar Időknek Szentes Tamás.

Az egészségügyben 23,8 százalékos emelkedés- sel, 282 ezer forintra nőttek a bruttó keresetek az egy évvel korábbihoz képest, a KSH adatai szerint.

Ombudsmani jelentés is készült a gödi Topház Speciális Otthonról, amelyet a Magyar Nemzet ismertet.

Jövőre tízmilliárd forintos többlettel számolhatnak a háziorvosok, jelentette be Lázár János a Kormányinfón.

A projektalapú egészségügyi irányítás nem félelmetes, bűzös mocsár a nagypolitika számára, hanem a lehetőségek tára, írja a Válasz.hu.

Jubileumi programokkal emlékezik a Szegedi Tudományegyetem arra, hogy egykori rektora nyolcvan éve vette át a Nobel-díjat.

A munkavállalók háromnegyede az orvosi vizsgálatok idejére szabadságra megy az állami rendszerben tapasztalható várakozási idők miatt.

A budapesti kórházberuházásoknak köszönhetően javulni fog az ellátás, de a kórházakon múlik milyen gyorsan készülnek el a fejlesztések – mondta Rétvári Bence a HírTV-nek.

hirdetés