hirdetés
2022. december. 02., péntek - Melinda, Vivien.
hirdetés

A megyei ellátás átszervezéséről, a kórházak anyagi helyzetéről, és a paraszolvencia kivezetésének hatásairól is szó esett az IME egészségügyi szaklap XXI. Vezetői Eszköztár – Kontrolling és Szolgáltatásmenedzsment Konferenciáján.

Van már olyan háziorvosi és házi fogorvosi rendelő, ahol a betegek a váróban kabátban ülnek – mondta a Népszavának Nagy Ákos fogorvos.

A kormány ismertette Magyarország Helyreállítási és Alkalmazkodási Tervét, benne az egészség fejlesztésének területeit, írja a Weborvos.

A Gazdasági Versenyhivatal több mint 60 milliós bírságot szabott ki az Air7 vitamincsalád forgalmazóira.

Bemutatták a GVH új szakkönyvsorozatának első kiadványát, amely a közbeszerzés és a versenyjog viszonyrendszerét járja körül.

Ha Ön bármilyen jogviszonyban a közellátásban dolgozik, töltse ki ezt a 2 perces sürgős felmérést, kérte csütörtök délután kiküldött rendkívüli értesítésében a Magyar Orvosi Kamara Elnöksége.

A kormány nem döntötte el, hogy állami kézbe veszi-e a szakrendelőket, közölte a BM államtitkára csütörtökön az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának ülésén.

Az egészségügy átalakítása kapcsán a betegek szempontjai fel sem merültek, ami ellen a Magyar Páciensek Kamarája fel kíván lépni.

Az OGYÉI felhívja a figyelmet: aki egészségét érintő készüléket, eszközt kíván vásárolni, ügyeljen arra, hogy a terméknek legyen CE jelölése.

Az Egészséges Budapest Program keretében 337,4 millió forintból megújult Gyömrő szakorvosi rendelőintézete.

A Magyar Vöröskereszt december első két hétvégéjén az ország összes Auchan áruházában várja a nélkülözőknek szánt adományokat.

A szakma szerint jobb lett a betegellátás. De mit mondanak a lakosok? A kérdést a civishir.hu tette fel.

A Fővárosi Közgyűlés egyhangúlag úgy döntött, nem támogatja, hogy a főváros, a fővárosi kerületek és az agglomeráció esetében a járóbeteg-szakellátás kötelezően állami feladattá váljon.

Új, koraszülöttek mentésére alkalmas járművet szerzett be a pécsi Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány.

A SARS-CoV-2 örökítőanyagának koncentrációja 3 településen a mérsékelt, míg 19 mintavételi helyen az emelkedett tartományba esik, közli az NNK.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Dr. Kovács Attila Géniusz fődíjas reumatológus főorvos alighanem a legsikeresebb kvízjátékos. Rangos Katalin beszélgetett vele.

hirdetés