hirdetés
2018. március. 23., péntek - Emőke.
hirdetés

Magyarországon a jog már régen nem gátja a politikai térfoglalásnak, hanem eszköze. A korrupció mindennapos, nem is véletlen, hogy az ellenzéki pártok védenék a bejelentést tevőket, sikerdíjakat adnának a felderítések segítéséért, dupla büntetést az érintett politikusnak, s vádalkut azoknak a köztisztviselőknek, akik akaratuk ellenére kerültek korrupciós ügyletekbe.

Hamarosan olyan emberek is megszólalhatnak Magyarországon, akik mindeddig legfeljebb érthetetlen hangokat voltak képesek kiadni magukból.

Megérkeztek a mentődolgozók első új munkaruhái, amelyeket pénteken Budapesten mutattak be a sajtó képviselőinek.

Hosszú várakozás a műtétekre, elvándorlás, a kórházak rossz felszereltsége – ezeket tartják a legégetőbb problémának a magyarok 24.hu megbízásából készült felmérés szerint.

A Magyar Orvosi Kamara visszautasítja a ReSzaSz tényeket elferdítő, megalapozatlan vádaskodását, írja közleményében a kamara.

hirdetés

A magyarok több mint fele egyáltalán nem mozog, derült ki az Eurobarométer legfrissebb felméréséből, amelyet a hvg.hu szemléz.

Mit tett a kormány az egészség feltételeinek biztosításáért? – a kérdésre Kincses Gyula exállamtitkár keresi a válszt az Asztalfiókban.

A tüntetésre készülő Független Egészségügyi Szakszervezet is megcsinálta a maga „konzultációját” az egészségügyről, a Népszava számol be róla.

Csütörtökön újabb sztrájktárgyalás volt az Egészségügyért Felelős Államtitkárság és az ágazati reprezentatív szakszervezetek között.

Próbavásárláson is meg kell felelniük azoknak a magánszolgáltatóknak, akik a Primus most bemutatott védjegyére pályáznak.

A térség háziorvosai és a területi ellátásban részt vevő szakorvosok havonta találkoznak és megosztják egymással tapasztalataikat.

A közös sikerélmény a gyógyult és elégedett páciens – Rékassy Balázs egészségügyi közgazdászt a Magyar Nemzet kérdezte.

Egy 48 éves, daganatos nő és a férje a Jófogáson adott fel hirdetést: orvost keresnek, aki mielőbb megkezdi az asszony kezelését, írja az ATV.

A januári nagy ugrás után februárban minimális mértékben nőtt a kifizetetlen számlák összege, derül ki az Mfor írásából.

A várható élettartamban az utóbbi években néhány országban drasztikusan nőtt a különbség, a legnagyobb Magyarországon, írja a Napi.hu.

hirdetés