hirdetés
2018. január. 17., szerda - Antal, Antónia.
hirdetés

Miközben számos olyan vizsgálat van, amelyet kizárólag SPECT-tel lehet elvégezni, illetve a diagnózis felállításához elegendő lenne a PET/CT-nél jóval olcsóbb eljárást alkalmazni, a nukleáris medicinának ez az ága méltatlanul kevés figyelmet kap.

De mielőtt ezt megtennénk nézzük meg, hogyan működne a rendszer sürgősségi osztályok nélkül, írja blogján dr. Kunetz Zsombor.

Komáromi Zoltán az ATV Egyenes Beszéd című műsorában mondta el, mely okok miatt távozik az Együttből.

A Magyar Idők szerint következmény nélkül, szabadon dolgozhatnak, sőt taníthatnak is itthon olyan magyar fogorvosok, akiket Nagy-Britanniában súlyos szakmai hibák vagy mulasztások miatt felfüggesztettek, vagy akár véglegesen eltiltottak foglalkozásuk gyakorlásától.

Elfogadhatatlannak tartják, hogy közfinanszírozott egészségügyi közszolgáltatásért vizitdíjat szedjenek, írja a Weborvos.

hirdetés

Hiába szigorították jelentősen a termékbemutatóra specializálódott cégek működését, a csalók még mindig szedik áldozataikat, közli a Rendőrség honlapja.

A zalaegerszegi és a pécsi kórházban is jelentős fejlesztések könnyítik meg a koraszülöttek felépülését és támogatják édesanyjuk kényelmét.

A 168 óra szerint hatványozottan sújtja őket az önkormányzat által kiszabott egészségügyi költség-hozzájárulás.

Idén újabb 117 mentőautót szerez be a kormányzat, jelentette be az emberi erőforrások minisztere az OMSZ-nál tartott sajtótájékoztatóján.

Az idei költségvetés 14,4 milliárd forinttal nagyobb táppénzkiadást tartalmaz a tavalyi 115,8 milliárd forintnál, közli a VG.

Nemrégiben lezárult egy egészségpénztár „bekebelezése”, ami a kasszák méretszerinti sorrendjét is átalakíthatta, közli Az én pénzem.

Ismét kihirdették a rezidenseknek szóló ösztöndíjakat, és vele a hiányszakmák listáját, közli a Magyar Nemzet.

Egy friss felmérés szerint az ötöd- és hatodéves hallgatók 40 százaléka tervez külföldi munkavállalást, írja a Népszava.

A szakszervezeti vezető a Zoom-interjúban a korábbi háttéralkukban, a privatizációban és Sólyom Lászlóban véli felfedezni minden baj okát.

A Vasárnapi Hírek szerint az egészségügy olyan, mint a pókháló – minden remeg; 6 ezer milliárdot kellene költeni a pályára állásig.

hirdetés