hirdetés
2021. szeptember. 20., hétfő - Friderika.
hirdetés

Az oltás működik, Magyarország működik, jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az Országgyűlés őszi időszakának nyitó ülésén.

Az alapító okirat aláírásával 2021. szeptember 20-án létrejött a Bay Zoltán Nemzeti Alkalmazott Kutatóintézet-Hálózat.

Lassan, de továbbra is növekszik a szennyvíz koronavírus-koncentrációja, közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ.

Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár szerint a kötelező védőoltás elrendelése nem visszaélésszerű, nem aránytalan súlyú, írja az Index.

Változást az hozhat, ha elkezdünk odafigyelni és kiállni egymásért – mondja a Népszavának Svéd Tamás, az orvosi kamara titkára.

Az elmúlt időszakban több mint ezerkétszázan fordultak a testülethez különböző oltásos alkotmányjogi panasszal, közli az Index.

Jövő héten visszatérnek az oltóorvosok az iskolákba, hogy beadják a második vakcinát a tanév elején koronavírus ellen beoltott diákoknak.

Tekintsenek el a feleslegesen megalázó intézkedések alkalmazásától – kéri az orvosi kamara az országos rendőrfőkapitányt.

Lesz negyedik hullám, ugyanis a vírus nem áll meg az államhatárainknál, mondta a kormányfő a Magyar Nemzet szerint a Kossuth Rádióban.

Értékelje Ön is az egészségügyi ellátását, hogy jobbá tehessük azt! – hívja fel a figyelmet a Jobbulást! Alapítvány.

Az egészségügyi közgazdász az ATV-ben beszélt a miniszterelnök-jelöltek egészségügyi ígéreteiről és azoknak tarthatóságáról.

Csütörtöktől az internetes időpontfoglalóban a határidőn túli, valamilyen oknál fogva elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni.

A Tétényi úti intézmény társkórházként működik majd a DBC mellett, rehabilitációs-rekreációs funkcióval, mondta Bedros J. Róbert az Origonak.

Bármelyik vakcina jobb, mint az oltatlanság, ez egyértelmű a statisztikákból, jelentette ki Rusvai Miklós virológus az M1 aktuális csatornán.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Én használok maszkot és mindenki mást is erre buzdítok, a tudomány eredményeire alapozott szakmai álláspont jelenleg ez.

Leszólítottunk pár koronavírust tagadó vagy az oltást ellenző járókelőt, és a beszélgetés során hirtelen megjelent dr. Kemenesi Gábor virológus.