hirdetés
2019. május. 23., csütörtök - Dezső.
hirdetés

Valamennyi intézményben a sugárvédelmi szabályzatok és felszerelések állapotának soron kívüli felülvizsgálatát rendelte el  az Állami Egészségügyi Ellátó Központ – értesült a MedicalOnline.

A magyarok háromnegyede utánanéz egészségügyi panaszának, mielőtt orvoshoz menne, és mintegy 70 százalékuk később is információt keres.

Döntő többségükben elégedettek a budaörsiek a helyi járóbeteg-ellátás szolgáltatásaival, az ellátási területen kívülről érkezők pedig még náluk is pozitívabban ítélik meg a szakrendelőben folyó munkát.

Kásler Miklós miniszter kezdeményezésére csatlakoztunk az Egészségügyi Világszervezet Nemzetközi Rákkutatási Ügynökségéhez (IARC).

Ma mutatják be Az egészségügy helyzete Magyarországon címmel készült kutatást, közli a Népszava.

hirdetés

Bár a magyarok a váratlan balesetektől és betegségektől félnek a leginkább, jellemzően a lakásukra vagy autójukra kötnek biztosítást.

A Napi.hu szerint áprilisban az egészségügyi intézmények lejárt adóssága majdnem elérte a 34 milliárd forintot.

Kiírták a közfinanszírozott fekvőbeteg szakellátást nyújtó egészségügyi szolgáltatók részére a 2,2 milliárd forintos keretösszegű új uniós pályázatot.

A Háziorvosok Online Szervezete (HAOSZ) 19 pontból álló deklarációja május 19-én, a Családorvosok Világnapján.

Tíz százalék testsúlycsökkentés húsz százalékkal mérsékli a társbetegségek gyógyszerköltségeit, hangzott el az Európai Elhízás Napján.

Kétszáz hazai, a sürgősségi betegellátásban dolgozó részvételével kétnapos sürgősségi orvostani fórum kezdődött pénteken Debrecenben.

Május 15-étől Szigeti Szabolcs az egészségügyi gazdálkodásért és intézményfelügyeletért felelős helyettes államtitkár.

A kormány nem akar sem átszervezést, sem biztosítási reformot az egészségügyben – mondta Mihályi Péter közgazdász a Klubrádióban.

A hiszékenység vámszedői ma már nem edénykészletben, hanem egészségben utaznak, derül ki a PharmaOnline írásából.

Az EBP fejlesztései szisztematikusan, tempósan, megfelelő ütemben haladnak, mondta az emberi erőforrások minisztere.

hirdetés