hirdetés
2017. február. 23., csütörtök - Alfréd.
hirdetés

Még két hét. Politikai döntés híján úgy tűnik, ennyi van hátra 16 észak- és kelet-magyarországi település 24 háziorvosi praxisának orvosaiból és további szakemberekből álló négy praxisközösség életéből, azaz a Svájci-projektből.

Több mint kétszázmillió forintból folytatódik idén az óbudai Szent Margit Kórház fejlesztése – jelentették be sajtótájékoztatón.

Az év praxisa a Kárpát medencében” pályázatra folyamatosan érkeznek a jelölések a pályázat honlapjára.

Jogerős ítéletet hirdetett az egri orvosszakértők ügyében a Debreceni Ítélőtábla, enyhítették egy vádlott első fokon kiszabott büntetését.

2010-ben a várólistákon 78 ezer ember volt, ami mára 28 ezerre apadt – mondta többek között Kósa Lajos az InfoRádió Aréna című műsorában.

hirdetés

Az előző évhez képest 7,2 százalékkal többet, egymilliárd forintot költöttek fogorvosi kezelésekre 2016-ban az OTP Egészségpénztár tagjai.

Az OTH folyamatosan monitorozza az országban valamennyi gyermek intenzív szakellátást nyújtó egészségügyi szolgáltató kapacitását.

Még az NSA sem gyűjti állampolgárainak egészségügyi adatait élethosszig, ami nálunk pedig meg fog történni, írja Alexin Zoltán.

Pénzbüntetésre ítéltek első fokon szerdán egy orvost és egy orvoslátogatót, mert csaknem ötmillió forint kárt okoztak.

Kétszázmilliónál többet nyert a magáncég egy uniós pályázaton. Felépítette a kisteleki egészségügyi komplexumot, most százmillióért hirdeti, írja a Délmagyar.

Két évre felfüggesztették az orvoskamarai tagságát a veszprémi kórház egykori nőgyógyász-onkológusának – értesült a Magyar Idők.

Most még élvezhetik a program nyújtotta előnyöket, de márciustól utazniuk ahhoz, hogy gyógytornász vagy dietetikus segítségét kérjék. A HírTV híre.

Átadták a Bács-Kiskun Megyei Kórház kiskunfélegyházi telephelyének 1,3 milliárd forintból épített új épületszárnyát kedden.

Az egészségügyről is volt szó napirend előtt kedden az Országgyűlésben.

Kossuth Zsuzsanna eszmei örökségének legfontosabb üzenete a mindenkori segíteni akarás, az emberek szeretete és tisztelete.

hirdetés