hirdetés
2017. július. 29., szombat - Márta, Flóra.
hirdetés

A szakdolgozói kamara a kollektív szerződés legutóbbi tárgyalása előtt írásban jelezte: távol marad az egyeztetéstől, szerintük ugyanis a tárgyalásokon elhangzottaknak hónapok óta nincs foganatja, tudta meg a MedicalOnline.

Az egészségügynek legkevésbé a nagyotmondó ellenzéki nyilatkozatokra van szüksége, reagál közleményben a Fidesz a pártok egyeztetésére.

A rendőrség és a tűzoltóság után a mentőszolgálat is csatlakozik az Egységes Segélyhívó Rendszerhez – tudta meg a Lánglovagok.hu.

Az egészségügyben ma 121 ezren dolgoznak, közülük 57-en harmadik országbeli, főleg szerb és ukrán állampolgárok, írja a Magyar Idők.

Az év első három hónapjában 59 és 64 ezer között mozgott az alkalmazásban álló táppénzesek száma, írja az MFOR.

hirdetés

A GerillaSzappan nevű kezdeményezés civileket biztat arra: helyezzenek el folyékony szappant a közintézmények mosdójában, írja az MNO.

A Miniszterelnökség szerint is elfogadhatatlan, hogy behajtókkal fenyegeti egy kórház egy kislány édesanyját, írja a Napi.hu.

A felvételizők száma alapján országosan továbbra is a legnépszerűbb egyetemek közé tartozik a debreceni, közölte a DE oktatási rektorhelyettese.

Október végéig kiderülhet, sikerül-e megállapodni az ágazatot érintő nemzeti minimumban, derül ki a Népszava írásából.

A K&H gyógyvarázs műszerbeszerzési pályázatnak köszönhetően az ország 13 mentőállomása és 10 kórházi osztálya gazdagodik új orvosi műszerekkel.

Az OTP Egészségpénztár tagjai 2017 első félévében többet költöttek magánszolgáltatásokra, mint gyógyászati segédeszközökre.

Az államilag finanszírozott orvos-, gyógyszerész- és fogorvosképzés területén az SE-re való bejutáshoz kellett a legtöbb pont, közli a semmelweis.hu.

Cél a lakosságközeli ellátások, mint az alapellátás megerősítése, a pálya vonzóbbá tétele az alapellátás szereplői számára.

Lezárult az állami vagyon 2015. évi kezelésének ellenőrzése, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) a kórházfenntartónál talált néhány hiányosságot.

A 2000-res években több politikus is azzal bizonyította jó kapcsolatrendszerét, hogy CT-t szerzett a városának, idézi fel a Válasz.hu.

hirdetés