hirdetés
2017. szeptember. 19., kedd - Vilhelmina.
hirdetés

Létüket illető aggodalmaik vannak a gyógyászati segédeszközök forgalmazóinak az e-recept november elsejei bevezetésével kapcsolatban. A terület az uniós jogszabályok módosítása miatt komoly változások előtt áll, de a Forgalmazók az Egészségért Szövetségnek a betegek érdekében számos javaslata van a hazai támogatási rendszer javítása érdekében is – tudta meg a MedicalOnline.

Tizennégymilliárd forintból fejlesztik a sürgősségi és baleseti gyermekellátást az országban – jelentette be az emberi erőforrások minisztere.

Augusztus 21-től Vincze Rita irányítja a Siemens Healthineers magyarországi részlegét. László Imre korábbi ügyvezető szinten itt folytatja munkáját.

Október közepén befejezi a működését a kaposvári Kaáli Intézet, a lombikbébi program lebonyolítását várhatóan a városi kórház veszi át, írja a Sonline.

Katasztrófa-egészségügyi konténereket vásárolt a Magyar Honvédség Egészségügyi Központja 210 millió forintért, adja hírül a Napi.hu.

hirdetés

Megjelent a földművelésügyi miniszter rendelete az egyes zoonózisok felszámolására irányuló nemzeti programok finanszírozásának szabályairól.

A Magyar Lovasterápia Szövetség e hét végén tizenharmadik alkalommal rendezi meg nemzetközi és hazai Díjlovas és Lovasterápiás Versenyét.

Az ÁSZ lezárta az önkormányzati tulajdonban lévő Pestszentlőrinc-Pestszentimre és a Dél-budai Egészségügyi Szolgálatok ellenőrzését.

Negyvenszázalékos béremelést vizionált Varga Mihály 2017 és 2021 között. A Vasárnapi Hírek arról is írt, hogy ez mit jelent az egészségügyben.

Felbontja szerződését Csanádpalotával az a fogorvos, akinek munkáját az egészségbiztosító vizsgálja, számol be a Délmagyar.

Csaknem 164 milliárd forint forrás áll rendelkezésre az egészségügy fejlesztésére a 2014–2020-as uniós ciklusban – írja a Világgazdaság.

A Népszava szerint veszélybe kerül a betegellátás, ha a kormány nem egészíti ki 42 milliárd forinttal az egészségügy alultervezett költségvetését.

Dr. Holchacker Péterrel, az AIPM új igazgatójával az Orvosok Lapja készített interjút, amelyet a WebOrvos szemléz.

Egyeztetést kezdeményezett az OMSZ főigazgatója a szakszervezetek vezetőivel, a két meghívott közül azonban csak az egyik ment el a tárgyalásra.

A mentőknek nem mindig van idejük eltakarítani maguk után. A Vasárnapi Hírek azt firtatta, kinek a felelőssége az ilyen hulladékok összegyűjtése?

hirdetés