hirdetés
2020. december. 02., szerda - Melinda, Vivien.
hirdetés

Az ellátórendszer terhelésének csökkentése érdekében jelzőrendszert működtetnek, amely naponta mutatja az egyes intézményekben a betegek és a személyzet létszámát.

Szombathelyen nő a SARS-CoV-2 örökítőanyag mennyisége a szennyvízben. Miskolcon csökken, a legtöbb településen stagnál a vírus mennyisége.

Minél magasabb a cafeteriakeret, annál tudatosabban választanak a dolgozók az egyes elemek közül – írja a HR Power.

Egyelőre nincs oltásra alkalmas, koronavírus elleni vakcina Magyarországon, de a lakossági igények jelzésére hamarosan elindul a vakcinainfo.gov.hu honlap. Alacsony a fertőzöttség a célzott teszteléseken.

hirdetés

Ismét módosult a koronavírus-fertőzések megelőzésének és terápiájának kézikönyve, mondta el az emberi erőforrások minisztere keddi, online sajtótájékoztatóján.

Svéd Tamás, a Magyar Orvosi Kamara titkára szerint a valóságról beszélni muszáj és nem gyengeség. A Magyar Narancs interjúja.

A kormány több érdemi kérést figyelmen kívül hagyott, mondta az InfoRádiónak Kincses Gyula, az orvosi kamara elnöke.

Az operatív törzs által közölt számsorok használhatatlanok a járványügyi döntésekhez – állítják a Népszava egészségügyben dolgozó forrásai.

A Bristol Myers Squibb több évtizedes múltra tekint vissza Magyarországon, innovatív biológiai terápiákat kínálva a magyar betegek számára, melyeket az elmúlt években partnere, a Swixx BioPharma forgalmazott hazánkban.

Sikeresnek értékelte a Gazdaságvédelmi akcióterv programjait éves meghallgatásán Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.

A korlátozó szabályok betartására kérte az embereket az országos tisztifőorvos az operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján.

Közel két évtized után távozik posztjáról az OTP Egészségpénztár alapítótag-ügyvezetője, Studniczky Ferenc.

29. alkalommal hirdetik meg a Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot. A legkiválóbb hazai innovációs teljesítményeket február 10-ig lehet benevezni.

A Napi.hu Kemenesi Gábor virológus, a Pécsi Tudományegyetem adjunktusa Facebook-bejegyzését idézi.

hirdetés