hirdetés
2020. február. 29., szombat - Elemér.
hirdetés

Felszólították az összes kórházat az egészségügyi válsághelyzet-kezelési tervének felülvizsgálatára.

Péntek kora délután sajtótájékoztatón ismertették a koronavírussal kapcsolatos legfrissebb információkat.

A SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Sebészeti Klinikája és igazgatója nevével visszaélve, hamisan reklámoznak olyan készítményeket, amelyek az érrendszeri betegségeket gyógyítják.

Mintegy 180 gyereknél calicivírus-fertőzésre utaló, hányással és hasmenéssel járó tünetek jelentkeztek.

Öt házi gyerekorvos és öt felnőtt háziorvos működik együtt a szegedi Prevent-Ív Praxisközösségben, közölte a szeged.hu.

hirdetés

Tavaly a Pénztárszövetséggel együttműködő egészségpénztárakba 17 százalékkal több, majdnem 35 milliárd forint befizetés érkezett, közölte a szövetség.

Továbbra sincs koronavírusos megbetegedés Magyarországon, nincs olyan minta, amely azt igazolná, hogy bárki megfertőződött volna.

Kifizetődőtek az OTP Egészségpénztár erőfeszítései a fejlesztések, az az új szolgáltatások bevezetése terén.

Mi igaz azokból a pletykákból, hogy a tervezett kórházi közbeszerzések centralizálása mögött furcsa okok állnak? A Privátbankár Rásky Lászlót, az Orvostechnikai Szövetség főtitkárát kérdezte.

Némi javulás állt be az egészségügyi szolgáltatások terén, de az ellátás hatékonysága továbbra is alacsonyabb, mint a legtöbb tagállamban, idézi az EB országjelentését a 24.hu.

A jövőben a WHO által a szálló por kisebb szemcseméretű, veszélyesebb részére megállapított határérték meghaladása esetén is tájékoztatás ad a fővárosi önkormányzat.

A koronavírus miatt januárban elfogadott 28 pontos akcióterven túli intézkedéseket jelentett be az operatív törzs szerdán Budapesten.

Az Orvostechnikai Szövetség becslése szerint az új elszámolási évet is 25-30 milliárd forint adóssággal kezdhetik meg az egészségügyi intézmények.

Ügyeleti központot működtet a Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs, közölte a Belügyminisztérium.

A 444 szerint az Európai Csalás Elleni Hivatal arról tájékoztatta Hadházy Ákos független parlamenti képviselőt, hogy vizsgálatot indított a 2015-ös magyar egészségügyi gigakartell ügyében.

hirdetés