hirdetés
2024. május. 19., vasárnap - Ivó, Milán.

Elérte a centrális erőtér a borsodi kórházakat

Szeptembertől egyesül két vagy három borsodi kórház. Az igazgató minden bizonnyal az edelényi kórházvezető, Daher Pierre lesz – írja a  Magyar Narancs.

Daher Pierre, fideszes országgyűlési képviselő vezetése alatt egyesül szeptembertől két, de nem kizárt, hogy három borsodi kórház: az edelényi Koch Róbert, a Debreceni Egyetem Kazincbarcikai Kórháza, sőt lehetséges, hogy az ózdi Almási Balogh Pál Kórház is a fúzió részese lesz. Az összevonás tervét hetek óta rebesgetik – a narancs.hu is napok óta várja erre irányuló kérdéseire a válaszokat az edelényi kórházigazgatótól, ám ő szerdáig nem reagált megkeresésükre – olvasható a honlapon.

Kedden viszont személyesen Daher Pierre-től értesülhettek az összehívott barcikai dolgozók, amikor leendő vezetőként bemutatkozott nekik. „Igyekezett megnyugtatni minket, hogy amint kinevezik, mindent meg fog tenni az aktív ágyak megtartásáért, de addig nem tud ígérni semmit. Az emberek ingerülten reagáltak, hurrogtak és fütyültek, miközben Daher Pierre próbálta őket túlharsogni, azt hangoztatva, hogy itt szó nincs politikai döntésről, a megegyezés pedig mindannyiunk érdeke” – idézi a honlap az egyik jelenlévő orvost.

(forrás: Magyar Narancs)

cimkék

hirdetés

Könyveink