hirdetés
2017. július. 29., szombat - Márta, Flóra.
hirdetés

Ismét fellángolt a vita arról: kell-e vagy sem, s ha igen, milyen szakmai kamara a magyar pszichológusoknak.

Az Európai Bizottság forgalomba hozatali engedélyt adott  a Richter Gedeon Nyrt. új antipszichotikumára, közli a PharmaOnline.

A gyermeköngyilkosság tekintetében hazánk a középmezőnyben helyezkedik el a világ országai között, derül ki az MNO összeállításából.

A toxikológusok rocksztárja, Zacher Gábor „lépett fel” a 25. jubileumi VOLT Fesztivál Diákhitel sátrában, az eseményről az Origo számolt be.

Az ELTE kutatócsoportja új eredményeket publikált a Scientific Reports című folyóiratban a szokásaink hátterében zajló folyamatokról.

hirdetés

Magyarország élen jár a dizájnerdrog-fogyasztásban, mondta Csákó Ibolya alezredes, az ORFK bűnügyi főosztályának kiemelt főreferense.

Azok a fiatalok, akik figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarban szenvednek, ritkábban szereznek jogosítványt és gyakrabban okoznak közlekedési balesetet, írja a PharmaOnline.

Digitális gyógyszert fejlesztettek ki a major depresszió kezelésére, jelentették be az amerikai biológiai pszichiáterek társasága éves tudományos ülésén. A szoftver hatékonysága hasonló, biztonságossága azonban sokkal jobb, mint a gyógyszeres kezelésé.

Egy tanulmány szerint a Facebook- bejegyzések és kedvelések elemzése segítheti a mentális zavarok jobb megértését, írja a PharmaOnline.

hirdetés
hirdetés

Könyveink


hirdetés