hirdetés
2017. szeptember. 23., szombat - Tekla.
hirdetés

A delírium a súlyos betegségek közönséges szövődménye, az ellátásával kapcsolatos zavar pedig a modern orvoslás elégtelenségének tünete. Az orvosok és a szakszemélyzet részéről nem ritka a felkészületlenségből fakadó hárítás.

Az alkohol kábítószer, és könnyen rászokhatunk anélkül, hogy észrevennénk, derül ki az Index összeállításából.

A modern technika számos eszközzel segíti a tudatos álmodást, hisz ez számos kórképben a pszichoterápia hatékony segítője lehet, közli az OTSZ Online.

A drogfogyasztás kapcsán kiszámíthatatlan szerekről beszélünk manapság – mondta Bajzáth Sándor addiktológus az ATV Start című adásában.

A virtuális valóság technológiában hatalmas potenciál van a félelmek, fóbiák, szorongásos rendellenességek kezeléséhez, írja az Index.

hirdetés

Ha orvosi kontroll mellett szedik a betegek a függőségre hajlamosító gyógyszereket, akkor általában nem alakul ki addikció – írja a Magyar Nemzet alapján a 24.hu.

Az Európai Bizottság forgalomba hozatali engedélyt adott  a Richter Gedeon Nyrt. új antipszichotikumára, közli a PharmaOnline.

A gyermeköngyilkosság tekintetében hazánk a középmezőnyben helyezkedik el a világ országai között, derül ki az MNO összeállításából.

Ismét fellángolt a vita arról: kell-e vagy sem, s ha igen, milyen szakmai kamara a magyar pszichológusoknak.

hirdetés
hirdetés

Könyveink


hirdetés