hirdetés
2017. május. 27., szombat - Hella.
hirdetés

Pszichiátriai ellátás után megnő az agyvérzés esélye. A kockázat egy év elteltével is két és félszeres, jelentették be az American Stroke Association konferenciáján; a Psychiatric Services tanulmánya pedig azt vizsgálja, milyen következményei lehetnek, ha a pszichiáterek megosztják a róluk készült feljegyzéseiket betegeikkel.

Még mindig rengeteg a szerencsejáték-függő, veszélyeztetettek a szegények és a fiatalok, írja összeállításában a Nyugat.hu.

Első fokon tíz hónap börtönbüntetésre ítélte a rijekai (Fiume) bíróság Mirjana Vulint, a lopacai pszichiátria volt igazgatóját.

A lakosság kirívóan rossz egészségi állapotáért és magas halálozásáért az egészségtelen életmód mellett a lelki  tényezők is alapvetően felelősek.

A figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar jól kezelhető, ezért is fontos a korai felismerés. Dr. Bitter Istvánt a semmelweis.hu kérdezte.

hirdetés

A WHO 2017. április 7-ét, az Egészség Világnapját a „Depresszió: beszéljünk róla!” témának dedikálta, áll a szervezet és az MPT közös közleményében.

Egy hazai büntetőügyben merült fel, hogy a vádlott Münchausen by proxy szindrómában szenved. A betegségről az Index készített összeállítást.

2015-ig emelkedett, azóta csökken a dizájnerdrogok terjedése Magyarországon – mondta az InfoRádiónak a szakember.

Több kutatás is igazolta, hogy a "fordított" életet nem jól tolerálja az emberi szervezet. A HáziPatika összeállítása.

hirdetés
hirdetés

Könyveink


hirdetés