hirdetés
2018. január. 17., szerda - Antal, Antónia.
hirdetés

A méheltávolítás a petefészkek megkímélése esetén is jelentősen növeli a hosszú távú egészségügyi kockázatot, ezért a Menopause című szaklap tanulmánya fibroidok, endometriózis vagy prolapszus esetén a nem-sebészeti alternatívák fontolóra vételét ajánlja.

A NEAK közleményben cáfolja, hogy négy évet kellene várni a műtétekre, ahogyan az sem igaz, hogy heti egy beavatkozást fizetnek kórházanként.

Rekordot jelentő 24 év után született egészséges gyermek egy lefagyasztott embrióból az Egyesült Államokban.

Szakértők szerint csak a jéghegy csúcsát látjuk, a legtöbben nem is sejtik, hogy fertőzöttek, írja a Magyar Idők.

Mérföldkőhöz érkezett az Európában elsőként bevezetett, és jelenleg magánfinanszírozás keretében Magyarországon is elérhető non-invazív genetikai szűrővizsgálat.

hirdetés

A Kaáli Intézet a korábbi ígéretek szerint januártól nyit ki újra a kaposvári kórház üzemeltetésében, közölte a Sonline.

A szülés módja, az iskolai végzettség, a családi állapot és a testtömegindex mellett a szülés évszaka is befolyásolhatja azt, hogy milyen valószínűséggel lép fel az anyánál a post partum depresszió, közölte a PharmaOnline.

Bár augusztus végén szigorítást ígért, a hvg.hu szerint egyelőre biztosan nem változtat a kormány a lombikbébiprogram hatályos szabályozásán.

Az első trimeszterbeli láz szív-, illetve állkapocs-fejlődési rendellenességekhez is vezethet. Az alkalmas hatóanyaggal való lázcsillapítás szerepe kiemelendő, közölte a PharmaOnline.

hirdetés
hirdetés
hirdetés