hirdetés
2017. április. 25., kedd - Márk.
hirdetés

A vírus által okozott rákmegelőző állapotok műtéti kezelése növelheti a vetélés és a koraszülés kockázatát, természetes úton történő szülésnél pedig a baba is megfertőződhet.

Már a Guinness-rekordok könyvébe is bekerült a férfi, aki egy betegség miatt fagyasztatta le a hímivarsejtjeit, közli a life.hu.

Első születésnapját ünnepli április 1-jén a Czeizel Intézet.

A petefészekrák kialakulásának kockázatát növelő 12 új génvariációt azonosították kutatók, akik a Nature Genetics című folyóiratban ismertették az eredményeiket.

A magyar rendellenesség regiszter adatai alapján évente mintegy 5000 várandósság során észlelnek fejlődési rendellenességet.

hirdetés

Ikreknek adott életet egy 64 éves spanyol asszony Burgosban, számolt be a rendkívüli eseményről a Hospital Recoletas de Burgos nevű magánkórház.

A terhesség alatti édesgyökér fogyasztás a megszületendő gyermekeknél mind a testi, mind a kognitív fejlődésben több éven keresztül fennálló zavarokat okozhat, közölte a PharmaOnline.

Két évtizede nem volt annyi szülés a Debreceni Egyetem szülészeti és nőgyógyászati klinikáján, mint 2016-ban, közölte az egyetem sajtóirodája.

Jogszabálymódosításra volna szükség ahhoz, hogy visszautasíthassák a legális abortusz elvégzését az állami fenntartású kórházak.

hirdetés
hirdetés
hirdetés