hirdetés
2018. március. 23., péntek - Emőke.
hirdetés

Nem valószínű, hogy a magzati ultrahang vizsgálatok autizmushoz vezetnek, ugyanakkor az ultrahang behatolási mélysége fontos tényező lehet a szonográfiás vizsgálatok kockázatának megítélésekor.

A megalázó kórházi bánásmód teszi traumává a szülést, a nők pedig nemigen mernek visszajelezni; egy civil szervezet tenne ez ellen, írja a hvg.hu.

Kismamáknak szóló egyedülálló kutatást indít a Debreceni Egyetem (DE) Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája.

Komplikációmentes várandósság esetén legalább heti három alkalommal ajánlott 30-45 percet mozgással tölteni – írja a semmelweis.hu.

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezetének (WHO) új irányelvei kevesebb szülőszobai orvosi beavatkozást ajánlanak, közli a Magyar Idők.

hirdetés

A méhnyakrák a nőket érintő egyik leggyakoribb daganattípus, és még mindig rengeteg nő életét követeli annak ellenére, hogy ma már szinte teljesen megelőzhető lenne.

Amerikai tudósok összefüggést találtak a várandós anya alacsony szénhidrátbevitele és a baba születési rendellenességének kockázata között.

„Nekem az a legfontosabb, hogy tudok-e tükörbe nézni, tudok-e aludni. Tudok” – ezt mondta a Magyar Nemzetnek Geréb Ágnes.

Botrány alakult ki a Natural Cycles nevű születésszabályzó mobilapp körül, miután Svédországban 37 abortuszon átesett nő jelentette a készítőknek: hiába használták az app útmutatásait, teherbe estek, írja a 24.hu.

hirdetés
hirdetés
hirdetés