hirdetés
2019. október. 15., kedd - Teréz.
hirdetés

Az utóbbi időben megjelent két közlemény szerint meglepő módon a méhnyakrák kezelésében a minimál invazív behatolás eredményei rosszabbnak bizonyultak, mint nyitott hasi műtét esetén.

Nagy volumenű felújítás miatt átmenetileg korlátozott az apás szülés a berettyóújfalui kórházban, közölte az állami kórházfenntartó.

A terméketlenség miatt kezelt férfiak körében megnőtt a prosztatarákos esetek száma.

A gyerek későbbi autizmusát, figyelemzavarát, értelmi fejlődésének elmaradását a koraterhességi vérszegénységgel hozták kapcsolatba.

Csak azoknál a terhes nőknél alkalmazhatók a permetrines tetűirtó szerek, akiknél más kezelés nem vezet eredményre, írja a PharmaOnline.

hirdetés

Élesen emelkedik az előre megbeszélt, mesterséges szülésindítások száma, írja a G7.

Egy augusztus közepén nyilvánosságra hozott, rekordnak számító csehországi eset részleteiről számol be az MTI nyomán az Index.

A várandósság alatti, gadolínium-alapú kontrasztanyagos vizsgálatok magzatkárosító hatásúak lehetnek – az FDA vizsgálatokat kezdeményezett.

Több mint tíz évvel a kezelés befejezését követően is fokozott a mellrák kockázata azoknál a nőknél, akik a menopauza tüneteinek enyhítésére alkalmazott hormonterápiát kapnak.

hirdetés
hirdetés
hirdetés