hirdetés
2017. március. 26., vasárnap - Emánuel.
hirdetés

A vírus által okozott rákmegelőző állapotok műtéti kezelése növelheti a vetélés és a koraszülés kockázatát, természetes úton történő szülésnél pedig a baba is megfertőződhet.

A magyar rendellenesség regiszter adatai alapján évente mintegy 5000 várandósság során észlelnek fejlődési rendellenességet.

Ikreknek adott életet egy 64 éves spanyol asszony Burgosban, számolt be a rendkívüli eseményről a Hospital Recoletas de Burgos nevű magánkórház.

A terhesség alatti édesgyökér fogyasztás a megszületendő gyermekeknél mind a testi, mind a kognitív fejlődésben több éven keresztül fennálló zavarokat okozhat, közölte a PharmaOnline.

Két évtizede nem volt annyi szülés a Debreceni Egyetem szülészeti és nőgyógyászati klinikáján, mint 2016-ban, közölte az egyetem sajtóirodája.

hirdetés

Jogszabálymódosításra volna szükség ahhoz, hogy visszautasíthassák a legális abortusz elvégzését az állami fenntartású kórházak.

Ismét meredeken emelkedik a szexuális úton terjedő fertőző betegségekkel diagnosztizáltak száma – derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

A hormontartalmú fogamzásgátlók folyamatos vagy hosszan tartó szedésével elkerülhető, hogy a nők havonta éljenek át megvonásos vérzést, ami több nő preferenciáján kívül egyéb előnyökkel is járhat.

A szaktárca nem tervezi ingyenessé tenni az összes Down-szűrési vizsgálatot, írja a Magyar Idők.

hirdetés
hirdetés
hirdetés