hirdetés
2024. április. 29., hétfő - Péter.
hirdetés

Rajzoljanak doktort!

Már csak három hétig, január 3-án éjfélig küldhetik be pályaműveiket azok a 6-14 évesek, akik rajzban akarják elmondani legkedvesebb orvosos történetüket.

Az Astellas Gyermekrajz Pályázat szervezői kérik a pályázó gyermekeket és szüleiket, hogy mielőtt a pályamunkát beküldenék, figyelmesen olvassák el a pályázati felhívást

A beküldött munkákat január elején héttagú zsűri értékeli és választja ki közülük a döntőbe továbbjutókat. A zsűri tagjai: Dr. Badacsonyi Szabolcs, a Szent Margit Kórház főigazgatója, a Gyermekgyógyászati Továbbképző Szemle című szaklap szerkesztőbizottságának elnöke (a zsűri elnöke), Bartos Erika, a Bogyó és Babóca mesesorozat szerzője (zsűritag), Dr. Dolowschiák Annamária házi gyermekorvos (zsűritag), Dr. Gárdos László, a Magyar Gyermekorvosok Társaságának főtitkára (zsűritag), Lukács Katalin, a H2O Online (Webbeteg.hu és a Kamaszpanasz.hu portálok kiadója) ügyvezető igazgatója (zsűritag), Varga Edit, az MTVA műsorvezetője (zsűritag), valamint Dr. Velkey György, a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója (zsűritag).

(forrás: www.astellasazorvosokert.hu)

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés