hirdetés
2024. április. 27., szombat - Zita.

Menopauzás készítménnyel erősített a Richter (FRISSÍTVE: bevételi terv...)

Újabb nőgyógyászati készítmény értékesítési jogát szerezte meg a Richter – tudatja az MTI.

A Richter Gedeon Nyrt. és az Acrux Ltd. licenc-megállapodást kötött, amelynek értelmében a Richter fogja értékesíteni az Egyesült Államokon kívül az Acrux ösztradiol hatóanyagú menopauzás készítményét, egy transzdermális spray-t - közölte a társasága  Budapesti értéktőzsde honlapján szerdán.

“Ez a megállapodás újabb lépés a nőgyógyászati üzletág kiterjesztése irányába, és stratégiai fontosságú kezdeményezést jelent társaságunk életében” – idézi a közlemény Bogsch Eriket, a Richter vezérigazgatóját.

FRISSÍTÉS (2013.06.26. 10:59):

Beke Zsuzsa, a Richter Gedeon Nyrt. kommunikációs igazgatója az MTI érdeklődésére szerdán kiemelte: az Acrux termékének értékesítésétől 2018-tól éves szinten 20 millió eurós árbevétel-növekedést vár a Richter. Hozzátette, hogy a termék értékesítése a Richter nőgyógyászati üzletágának az EU-ban, a FÁK államokban és Latin-Amerikában való kiterjesztésében segít. A kommunikációs igazgató jelezte: az értékesítés megkezdése attól függ, mikor kapják meg a törzskönyvet; utóbbi kapcsán a Richter arra számít, hogy 2015 végén kaphatják meg a dokumentumot.

(forrás: MTI)
hirdetés

Könyveink