hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 234
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2024-05-04

Egy friss kormányhatározat szerint bevezetik a véradók egyedi nukleinsav-alapú szezonális szűrését.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2024-04-26

A 16-75 éves korosztály 47 százaléka jár éves rendszerességgel egészségügyi szűrésekre – derül ki a Generali biztosító friss kutatásából.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2024-03-27

„Revansot vesznek” a vírusok, most sok fogékony gazdaszervezetet találnak, mondta a Magyar Nemzetnek Havasi Katalin, a HGYE elnöke.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2024-02-05

A kormány elkötelezett a mentők anyagi megbecsülése és a munkakörülményeik javítása mellett, jelentette ki Takács Péter.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2024-02-01

A magyarok alig több mint fele elégedett egészségi állapotával, mégis mindössze ötödük mondta, hogy életmódot váltott az egészsége érdekében.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2024-01-08

Napi 20 perc szünetet kapnak azok az átvezényelt vidéki mentők, akik általában több mint 12 órát dolgoznak a fővárosban. Erről egyikük írt az RTL Híradójának.

#7
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2023-12-13

Fejfajaskisokos.hu címmel új weboldalt hozott létre és tájékoztató kampányt indított a Magyar Fejfájás Társaság.

#8
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2023-11-14

Egy átlagos magyar naponta 3320 kalóriát fogyaszt – derül ki az ENSZ adatait összesítő OurWorldInData kiadványból.

#9
Medical Online >> Hypertonia
2023-09-06

Az egészségügyi ellátás alapja a csoportmunka, melyben a dolgozók egymás munkáját támogatva, illetve azt kiegészítve vesznek részt.

#10
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2023-09-04

A University of Sydney kutatóinak vizsgálati eredménye szerint már öt perces pihenő is jelentősen javíthatja, helyreállíthatja a koncentrálóképességet.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha egyetlen egészséges növényi olajat kellene megnevezni, a többség valószínűleg az olívaolajat említené. De mitől különleges – ha egyáltalán az – az olívaolaj?