hirdetés
hirdetés
2021. május. 13., csütörtök - Szervác, Imola.
hirdetés

Az osztrák főváros egyetemi kórházában a súlyos Covid-fertőzés miatt műtüdő-kezelésre szoruló betegek háromnegyede túléli a betegséget.

Meg lehetett volna előzni a világjárványt, de hibát hibára halmoztak – állítja a WHO által felkért független testület a hvg.hu szerint.

Németországban egyelőre nem ismerik el beutazásnál a Covid elleni védőoltást, ha nem rendelkezik európai uniós engedéllyel.

Szlovéniában is azonosították a koronavírus Indiában felfedezett, B.1.617 elnevezésű változatát, közölte a helyi média szerdán.

Tucatnyi ország várja még az első adag oltás leszállítását: ezeken a helyeken az egészségügyi dolgozók sem kaptak még vakcinát írja az Infostart.

Aggasztónak nevezte a koronavírus Indiában felfedezett, B.1.617 elnevezésű változatát az Egészségügyi Világszervezet (WHO).

Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság vizsgálata arra jutott: az E171 jelzésű élelmiszerszínezék anyag karcinogén lehet, írja a hvg.hu.

Az Emberi méltóságért kitüntetéssel ismerte el Karikó Katalin munkásságát pénteken Budapesten az Emberi Méltóság Tanácsa.