hirdetés
2021. május. 13., csütörtök - Szervác, Imola.
hirdetés

Az ELTE Etológia tanszékének munkatársai arra jutottak, hogy a rövid orrú, együttműködő, fiatal és játékos kutyák néznek legszívesebben az ember szemébe.

Az ivóvizünk egyelőre nincs veszélyben, de folyóinkban már ott van a mikroműanyag, írja Jurecska Laura környezetkémikus.

Működő immunrendszert hoztak létre inaktivált HIV-vírus segítségével az Egyesült Államokban, írja az MTI nyomán a Telex.

Már kísérleteznek azzal, hogy egy embert többféle koronavírus elleni vakcinával oltsanak be, aminek számos előnye lehet, írja az Index.

Jelentős javulást tapasztaltak azok a hosszan tartó Covid-19 tünetekben szenvedők, aki részt vettek egy hat hétig tartó rehabilitációs programon.

A PharmaOnline szerint olyan jelátviteli útvonalat írtak le, melynek gátlásával megelőzhető a tüdő adenokarcinómájának kialakulása.

Az emlők fejlődésében és a terhesség alatti tejkiválasztásban fontos szerepet betöltő prolaktin hormonnak az emlőrák kialakulásában is központi szerepe lehet.

Elkezdték összeszerelni azt a világ élvonalába tartozó robotizált biobanki mintatároló rendszert, amely több millió biológiai minta tárolására ad lehetőséget.

hirdetés
hirdetés
hirdetés