hirdetés
2022. január. 21., péntek - Ágnes.
hirdetés

A londoni Imperial College kutatói a Nature Communications folyóiratban közölték új vizsgálatuk eredményeit, melyek szerint a közönséges nátha során kialakuló T-sejtek keresztvédettséget nyújthatnak a SARS-CoV-2 fertőzés ellen.

Daganatos betegségek korai diagnosztikáját, monitorozását és személyre szabott terápiáját segítő kutatási program zárult le Szegeden.

Egy vírusfehérje lehet a túlzott gyulladásos immunválaszt okozó légúti vírusok, így a koronavírus gyenge pontja is – írja a 24.hu.

Az immunrendszerünk jobban elfelejtette a korábbi oltások által kialakított védettséget – mondta Boldogkői Zsolt professzor a Szeged365-nek.

Új kutatások szerint a terhesség alatt átélt hőség és a légszennyezettség koraszüléshez vezethet és életre szóló egészségkárosodást okozhat.

Falus András immunológus professzorral az aktívabb és enyhébb Covid miértjéről, és a post-Covidról is beszélgetett a 24.hu.

Kanadai kutatók megállapították, hogy az űrben 50 százalékkal több vörösvérsejt pusztul el, és a veszteség folytatódik, akármilyen hosszú az utazás.

hirdetés
hirdetés