hirdetés
2021. október. 16., szombat - Gál.
hirdetés

2022. január 1-jétől megemelik az ápolónők bérét 21 százalékkal, mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.

Újabb közel 800 ezer antigén gyorstesztet biztosít a kormány a háziorvosoknak, hogy ezzel is segítse a járvány megfékezését, írja a koronavirus.gov.hu.

A PCR-mintavételezést kizárólag a mentők és a kijelölt egészségügyi szolgálatók végzik, tudatta az atv.hu-val a Koronavírus Központ.

A Dr. Rose Magánkórház legújabb fejlesztései elsősorban a kórház tereinek megújulását és orvos-technológia fejlesztését célozták.

A fővárosi önkormányzat a maszkviselés szigorítását kezdeményezi a kormánynál a Covid esetek növekvő száma miatt.

A negyedik hullám megfékezése érdekében felgyorsulnak az antigén gyorstesztelések, közölte a koronavirus.gov.hu.

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház új kórházi tömbje a Modern városok programban 11,5 milliárd forintból épülhet meg.

A MOK szerint a munkavégzés nélküli jövedelemszerzés engedélyeztetése indokolatlan és durva beavatkozás a magánéletbe.

Hibridműtő kialakítására nyert vissza nem térítendő uniós támogatást a Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézet (Gokvi).

Az UNICEF kezdeményezésére 2008. óta szervezik meg a kézmosás világnapját, amelynek célja, hogy ösztönözze a higiéniai szabályok betartását.

A negyedik hullám lassan bekeríti Magyarországot, riasztó a helyzet Romániában – mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádióban a hirado.hu szerint.

A daganatok előfordulási gyakoriságának emelkedése mellett a halálozás stagnál – mondta Kásler Miklós a Magyar Hírlapnak adott interjúban.

A hvg.hu szerint hazánk azért juthat támogatáshoz, mert ellátó rendszere rossz, lakossága beteges,és rosszul teljesít a járvány elleni küzdelemben.

Néhány napja megnyitott a TritonLife Magánkórház Szeged, a TritonLife Csoport Debrecen utáni második, jelentősebb méretű vidéki magánkórháza.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokaknak rossz tapasztalatuk van az egészségüggyel, de nem elég a kórházakon számon kérni a szabályok betartását. Rendszerszintű változásra van szükség az egészségügyben.

A körülményeken múlik, de nem feltétlenül sérti az egészségügyi dolgozók jogait az, ha csak védőoltással tarthatják meg az állásukat. Alapvető jogokat sért viszont a kormány, amikor az oltatlan dolgozókat teljesen megfosztja a végkielégítéstől.