hirdetés
2024. április. 20., szombat - Tivadar.

Két hét alatt 20 ezren jelezték, hogy a MOK tagjai maradnak

A Magyar Orvosi Kamara a továbbiakban is politikamentes szervezetként fog fellépni: nincs bal- és jobboldali orvoslás, írja a hivatásrend.

Honlapján tette közzé a Magyar Orvosi Kamara, hogy már 20 ezren jelezték, hogy továbbra is a hivatásrend tagjai maradnak.

Mint írják, rövidtávon a kamarának a jogsegélynyújtás megszervezése az egyik legfontosabb célja, a független etikai eljárások megszűnésével ez alapvető fontosságú lesz a többi tagi szolgáltatás fenntartása mellett.

Továbbra is képviselni fogják az orvostársadalom és diplomás tagjaik érdekeit, ezért kérnek mindenkit, nyilatkozzon a MOK tagságának fenntartásáról!

Orvosként  felelősségünk van nemcsak a munkánkban, a gyógyításban,  az erkölcsi normák betartásában, hanem fontos szerepünk, felelősségünk van a társadalmi folyamatok alakításában is – írják többek között, hozzátéve, hogy a kamara fontos és állandó célja marad a betegbiztonságért folytatott küzdelem, hogy méltó körülmények között, korszerű módon, a lehető legrövidebb időn belül gyógyíthassuk betegeinket.

Fotó forrása: mok.hu
Fotó forrása: mok.hu

hirdetés

Könyveink