hirdetés
2024. április. 27., szombat - Zita.

Orbán Viktor: Katonai akciótervünk van

A figurák úgy vannak elhelyezve a sakktáblán, hogy meg tudjuk védeni a magyarok egészségét, mondta a miniszterelnök a Magyar Hang szerint.

Orbán Viktor azt várja, hogy jövő hétre az orvosok képesek megmondani, hogy mivel járhat a fertőzés az emberekre. Szerinte jól döntöttek, amikor megfogadva a járványügyi szakértők tanácsát, még a korai szakaszban bevezették a korlátozásokat.

Van elegendő maszkunk, millió számra gyártunk, nyersanyagot is szerzünk. Különböző típusú maszkok vannak, mindegyikből vásárolunk – mondta Orbán Viktor a műsorvezető azon kérdésére, hogy nincs elegendő maszk. „Kiküldtem az összes portyázót, a közbeszerzési szabályokat megfelelően átalakítottuk” – fogalmazott a Kossuth Rádióban, szokásos péntek reggeli interjújában a miniszterelnök a Magyar Hang beszámolója szerint.

„Nem igaz, hogy nincs elegendő eszköz, mindenből van elegendő a mostani fertőzési szinthez” – fogalmazott a műsorvezető kérdésére válaszolva. Hozzátette: arra készülnek, hogy még több kell majd, ezért folyamatosak a beszerzések.

Az egészségügyi személyzetről azt mondta: lesznek köztük megbetegedések, helyükre állnak mások, aztán visszatérnek. Katonai akciótervünk van. A figurák úgy vannak elhelyezve a sakktáblán, hogy meg tudjuk védeni a magyarok egészségét.

(forrás: Magyar Hang)

cimkék

hirdetés

Könyveink