hirdetés
2024. április. 30., kedd - Katalin, Kitti.
hirdetés

 

Virtuális múmiavizsgálat a Semmelweis Egyetemen

Idén is csak a leggyorsabbak vehetnek részt a Semmelweis Egyetem virtuális múmiavizsgálatán, a bonctermi bemutatón, vagy ismerkedhetnek meg a magyar helyszínelőkkel és a magyar Dr. Csonttal. 

Kapcsolódó cikkek

A Kutatók Éjszakája programjaira nulla órától lehet regisztrálni, de a SE legnépszerűbb programjaira 2-5 perc alatt fogytak el a helyek.

A Semmelweis Egyetem ugyanakkor még így is több mint száz programmal várja a látogatókat idén szeptember 28-án. Akit a virtuális valóság terápiás alkalmazása, a robotsebészet vagy az életnagyságú, tüneteket produkáló ambubabák érdekelnek, még jelentkezhet a programokra.

Az egyetemi helyszínek között húszpercenként busz is közlekedik 16 órától 02 óráig.

További információ az egyetemi programokról:

http://semmelweis-egyetem.hu/hirek/2012/09/14/elo-es-holt-testek-vizsgalata-a-kutatok-ejszakajan/

http://semmelweis-egyetem.hu/hirek/2012/09/11/fogantatas-varandossag-es-szuletes-a-legkisebbekrol-a-kutatok-ejszakajan/

A Kutatók éjszakáján ott lesz többek közt Zacher Gábor toxikológus, Németh Lajos meteorológus, Oroszi László feltaláló, Mérő László matematikus. Emellett szinte minden helyszínen látványos fizikai és kémiai kísérletek várják a látogatókat, de a bölcsésztudományok is képviseltetik magukat, és éjszakára kinyit a Színművészeti Egyetem és a Magyar Táncművészeti Főiskola is. A központi programot idén a budapesti Városligeti Műjégpályán rendezik.

Előzetes regisztráció és a részletes programkínálat a www.kutatokejszakaja.hu honlapon, valamint a Facebookon (http://www.facebook.com/kutatokejszakaja)

(forrás: Semmelweis Egyetem )
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés

Könyveink