hirdetés
2024. április. 26., péntek - Ervin.

Újra kiírta a mentőtendert az OMSZ

Miután a korábbi közbeszerzés eredménytelen lett, gyorsított meghívásos eljárással keres szállítót 32 mentőautóra az Országos Mentőszolgálat (OMSZ), a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A mentőgépjárművek becsült vételára nettó 679 millió forint. Az ajánlatkérő azzal indokolta a gyorsított eljárást, hogy a beszerzést a központi költségvetésből finanszírozzák, ezért legkésőbb 2011. december 31-ig meg kell történnie a teljesítésnek, amelyre a rendelkezésre álló idő - a tervezett szerződéskötés időpontjától számítva - éppen elegendő.

Nem tehet ajánlatot az a cég, amelynek az előző két év átlagában a teljes nettó árbevétele nem érte el a 200 millió forintot és ebből a mentőgépjármű - vagy a dokumentációban meghatározott, hasonló műszaki adottságokkal rendelkező egyéb gépjármű - értékesítéséből származó nettó árbevétele nem érte el évente a 100 millió forintot. Az ajánlattevőnek fel kell mutatnia az elmúlt két évből, összesen legalább húsz darab mentőgépjármű referenciát.

A tenderen való részvételre március 21-ig lehet jelentkezni. A részvételi szakasz eredményhirdetésének időpontja március 29. Ezt követi a második forduló, amikor már az ajánlatokat kell beadni.

(forrás: MTI)
hirdetés

Könyveink