hirdetés
2024. április. 30., kedd - Katalin, Kitti.

Új női magánegészségügyi centrum

Február 8-án megnyitotta kapuit a RUB-INT Női Egészségcentrum Székesfehérváron, amelyben helyet kapott a Czeizel Intézet első magyarországi képviselete, közölte a Portfolio.

A székesfehérvári egészségcentrummal kötött szakmai együttműködés egy újabb mérföldkő a Czeizel Intézet életében. Most először nyílik lehetősége a szakmai profilja szinte teljes palettáját biztosítani egy másik intézmény keretein belül, olvasható a cég közleményében.

Dr. Rubliczky Levente, a RUB-INT Női Egészségcentrum vezetője a megnyitón hangsúlyozta, hogy a várandósgondozást komplex alapra helyezi a centrum, ehhez szükség van egy jó csapatra. Az alapító számára a Czeizel Intézet neve az etalon Magyarországon, így Merhala Zoltánt kereste meg, aki a kezdetektől támogatta az ötletet.

A Czeizel Intézet most először jelenik meg képviselet formájában Magyarországon, ezzel egy régi együttműködés újabb szakmai szintre lép", árulta el Merhala Zoltán, a Czeizel Intézet vezetője. "Elsőként van lehetőségünk a szakmai profilunk szinte teljes palettáját biztosítani egy másik intézmény keretein belül", nyilatkozta a vezető az újabb állomásnak tekinthető lépésről.

(forrás: Portfolio)
hirdetés

Könyveink