hirdetés
2024. április. 30., kedd - Katalin, Kitti.

Trilak-önkéntesek festettek a szülészeten

A Jahn Ferenc kórházba érkező kismamák szombattól megújult, színesebb szülészeti osztályon fogják világra hozni gyermeküket. A felújítás során a mostanáig színtelen, fakó várótermet festették újra a PPG anyavállalat és a cég magyarországi leányvállalatának, a PPG Trilak Kft. összefogásával, melynek folyamán év végéig a teljes szülészeti osztály megújul.

Kapcsolódó cikkek

A magyarországi piacvezető PPG Trilak Kft. a világon elsőként pályázott az amerikai cégcsoport támogatói alapjánál, a „PPG Colorful Communities”-nél egy egészségügyi intézmény megszépítésére. A kedvezményezett a XXII. kerületi Jahn Ferenc kórház szülészeti osztálya lett, ezzel a vállalat a korábbi látványos belvárosi tűzfal-rehabilitációit, valamint óvodák, iskolák, játszóterek, parkok felújítását követően szűkebb pátriájában segített.

Az anyavállalat az eddigi legmagasabb összeggel támogatja a magyarországi programot. A jelentős anyagi támogatás mellett a felújításhoz a PPG Trilak biztosította a legújabb, innovatív Hera lemosható falfestékét, melyhez már a hatósági jóváhagyást is megkapták a kórházi felhasználásra, áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben..

(forrás: MedicalOnline)
hirdetés

Könyveink