2024. április. 28., vasárnap - Valéria.

Pénteken öregdiák találkozó a Semmelweis Egyetemen

November 25-én öregdiák találkozóra invitálja az érdeklődőket a Semmelweis Egyetem (SE). Az Alumni Találkozó helyszíne a SE Elméleti Orvostudományi Központja lesz. A részvétel a szakmai és kultúrális programokon ingyenes, a programok 10 órakor kezdődnek..

A Semmelweis Egyetemen (SE) áprilisban megalapított Alumni Iroda jelenleg mintegy kétezer „öregdiákkal” áll kapcsolatban. A tagság bővítésének egyik eszköze a nemrég létrehozott honlap, amelyen keresztül regisztrálhat minden öregdiák, egykori és a jelenlegi kutató, tanár, vendégtanár, sőt az a hallgató is, aki legalább két évet elvégzett az egyetemen. A Semmelweis Alumni elsősorban azokat szeretné megszólítani, akik érzelmileg vagy szakmai szempontból valamilyen formában kötődnek a Semmelweis Egyetemhez, például büszkék arra, hogy itt végeztek, vagy más szempontból fontos számukra, hogy ehhez a közösséghez tartozzanak.

A folyamatosan bővülő honlap tájékoztatást ad különböző, az egyetemhez köthető rendezvényekről, konferenciákról, pályázatokról, de álláslehetőségeket és továbbképzéseket is kínál a tagok számára. Az Alumni Iroda tájékoztatja tagjait az egyetem által legfontosabbnak ítélt szakmai kérdésekről, fejleményekről, oktatási és tudományos hírekről. Emellett, mint arról már korábban beszámoltunk, az Alumni Iroda a Hallgatói Önkormányzattal közösen közéleti ösztöndíj-lehetőségeket is meghirdetett.

Magyar Alumni (Öregdiák) Találkozó: 2011. november 25

A következő Magyar Alumni (Öregdiák) Találkozó, 2011. november 25-én pénteken kerül megrendezésre, a Semmelweis Egyetem, EOK 1094 Budapest, Tűzoltó u. 37-47 épületében

A rendezvényre az Alumni Iroda szeretettel várja a Semmelweis Egyetem, illetve annak jogelődjeinek (PPTE, BOTE, SOTE, HIETE, Egészségügyi Főiskola, TF.) végzett és jelenlegi hallgatóit, oktatóit és kutatóit.  Az öregdiákok közül kiemelt figyelemmel várjuk azokat, akik jubiláns évfolyamokban végeztek.

A rendezvényen az egészségügyben és a sportszakmában dolgozók életét érintő előadások és a hozzájuk kapcsolódó, különleges technikával moderált fórumbeszélgetések során reményeink szerint a Semmelweis közösség tagjainak, illetve a szakmai meghatározó személyeinek szóló üzentet fogalmaznak majd meg a résztvevők.

Az Alumni Talákozóra érkező vendégeknek a sok-sok találkozási lehetőség mellett többek között alkalmuk nyílik majd:

  • megtekinteni az egyetem néhány nagy jelentőségű fejlesztését,
  • szűkebb körben külön teremben találkozni az évfolyamtársaikkal,
  • részt venni kulturális és szakmai kiállításokon vagy a rendezvényt megkoronázó gálavacsorán.

A részletes programról >> itt olvashatnak.

Semmelweis végzettként, oktatóként, kutatóként >> itt regisztrálhat a rendezvényre

Diákként >> itt regisztrálhat a találkozóra.

Amennyiben Ön még nem tagja a Semmelweis Alumninak, de öregdiákként, volt vagy jelenlegi oktatóként vagy kutatóként, vagy 2 évet végzett hallgatóként szívesen részt venne különféle rendezvényeken akkor kattintson ide! 

 

 

A projektet a "TÁMOP-4.1.1-08/2/KMR-2009-0004 finanszírozta, címe: Semmelweis közösség- Semmelweis világ 

 


 

 


Semmelweis Alumni Iroda
a szerző cikkei

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés