hirdetés
hirdetés
2020. február. 17., hétfő - Donát.
hirdetés

Medical Tribune idei kilencedik számának vezető témáját a diabétesz adja. Olvassa el a lapot és töltse ki a honlapunkon elérhető kvízt, melynek sikeres megfejtésével 12 kreditpontot szerezhet. 

Medical Tribune idei nyolcadik számának vezető témáját a hematológia adja. Olvassa el a lapot és töltse ki a honlapunkon elérhető kvízt, melynek sikeres megfejtésével 12 kreditpontot szerezhet. 

Medical Tribune idei hetedik számának vezető témáját az onkológia adja. Olvassa el a lapot és töltse ki a honlapunkon elérhető kvízt, melynek sikeres megfejtésével 12 kreditpontot szerezhet. 

Medical Tribune idei hatodik számának vezető témáját a szemészet adja. Olvassa el a lapot és töltse ki a honlapunkon elérhető kvízt, melynek sikeres megfejtésével 12 kreditpontot szerezhet. 

Medical Tribune idei negyedik számának vezető témáját a gasztroenterológia adja. Olvassa el a lapot és töltse ki a honlapunkon elérhető kvízt, melynek sikeres megfejtésével 12 kreditpontot szerezhet.

Medical Tribune idei harmadik számának vezető témáját a biológiai készítményekkel való orvoslás adja. Olvassa el a lapot és töltse ki a honlapunkon elérhető kvízt, melynek sikeres megfejtésével 12 kreditpontot szerezhet.

Április 9. és 11. között várják a „Prevenciótól az akut ellátásig” alcímű 2015-ös Egri Kardiológiai Napokra az érdeklődő orovosokat és gyógyszerészeket.

Miközben az egészségügyi ellátórendszer alapjaiban változik, a felületes szemlélő számára úgy tűnhet, hogy a gyógyszeripar szereplői számára nem tartogat újdonságot az idei esztendő. A háttérben zajló folyamatok azonban mást sejtetnek.

hirdetés
hirdetés