hirdetés
hirdetés
2024. május. 03., péntek - Tímea, Irma.
hirdetés

Ki lesz Az év onkológusa?

A Magyar Rákellenes Liga idén is meghirdette „Az év onkológusa 2012. – az én orvosom” pályázatot. A betegek megoszthatják gyógyulásuk történetét és javaslatot tehetnek arra, kié legyen „Az év onkológusa 2012. – az én orvosom” cím és a dr. Dollinger Gyula emlékérem.

Ha Ön is találkozott olyen orvossal, akire gyógyulása után is hálás szeretettel gondol, ossza meg tapasztalatát a Magyar Rákellenes Ligával!

A szervezet olyan, lehetőleg géppel írt pályaműveket vár, amelyben megosztja gyógyulása történetét, valamint javaslatot tesz arra, hogy kié legyen „Az év onkológusa- az én orvosom” cím.

A legtöbb szavazatot kapott onkológus kapja meg a dr. Dollinger Gyula emlékérmet.

Dr. Dollinger Gyula sebész, ortopéd szakorvos, egyetemi tanár, aki 1902-ben megalakította az Országos Rákbizottságot, így a hazai rákkutatás úttörőjének is számít.

A pályázatnak minimum 2500 karakter terjedelműnek kell lennie.

Nyilvános eredményhirdetés: 2012. április 10-én a Nemzeti Rákellenes Napon.

A pályázat jeligés.

Minden pályázót írásban értesítünk, ezért arra kérjük a szerzőket, hogy pályamunkájuk mellé a jelige feltüntetésén kívül a nevüket, címüket, telefonszámukat is adják meg.

A beküldött történeteket megjelentetik a Magyar Rákellenes Liga honlapján, a médiában és megkísérlik a 20 legjobb pályamunkát könyvben is kiadni. A beküldőnek ehhez való hozzájárulását a pályázaton történő részvétellel megadottnak tekintjük

A pályaművek postai úton (CD-n vagy nyomtatott formában) történő beérkezési határideje:

2012. március 20.

Beküldési cím: Magyar Rákellenes Liga 1507 Budapest, Pf.7.

A borítékra írja rá. „Az év onkológusa –az én orvosom”

(forrás: Magyar Rákellenes Liga)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés