hirdetés
hirdetés
2021. január. 20., szerda - Fábián, Sebestyén.
hirdetés

A telemedicina, a telepszichiátria egészségügyi szolgáltatásnak minősül. A vonatkozó speciális szabályok közül a legfontosabb, hogy egyes beavatkozások a kliens személyes jelenléte nélkül is elvégezhetők.

A 18 év feletti szervátültetettek 71%-a biztosan beoltatná magát, csupán 9%-uk utasítja el a vakcinát – derül ki egy online felmérésből.

Fejben már mindig fel leszünk készülve egy hasonló helyzetre, mondta a Növekedés.hu-nak Kozák Ákos szociológus-jövőkutató.

Szerdán reggel a koronavirus.gov.hu azt jelentette, hogy 976 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 95 beteg.

A Magyar Nemzet szerint Dömötör Csaba Facebook-videóban elmondta, hogy már 1 millió 755 ezren regisztráltak a koronavírus elleni oltásra.

Bulgáriában kimutatták a koronavírus átterjedését egy terhes nő és magzata között – közölte az Újszó szerint egy kórház szülészeti osztályának vezetője.

A világban 96 144 818-ra emelkedett a koronavírus-fertőzöttek, 2 056 300-ra a halálos áldozatok és 52 997 061-re a gyógyultak száma.

Karikó Katalint jelölte Szeged város idei díszpolgárának Botka László polgármester; a kutatónő elfogadta a felkérést.

hirdetés
hirdetés