hirdetés
hirdetés
2021. október. 27., szerda - Szabina.
hirdetés

A nők körében az egyik leggyakoribb halálok az emlődaganat, amely az összes daganatos megbetegedés 14 százalékát teszi ki. A halálozások számát egyharmadával csökkenthetné, ha a nők 70 százaléka részt venne a szervezett szűréseken.

A mozgásszervi betegségek a munkával összefüggő leggyakoribb egészségi problémát jelentik Európában, 5-ből 3 munkavállaló érintett.

Gasztroenterális fertőzések tér- és időbeli változását a szennyvíz vizsgálatával nyomon követő rendszert dolgoznak ki.

Szerdán reggel 5 millió 944 ezer a beoltottak és 3125 az új fertőzöttek száma, elhunyt 36 beteg, közölte a koronavirus.gov.hu.

A Portfolio számításai szerint olyan ütemben növekszik a magyarországi Covid-osztályok terheltsége, mint tavaly ilyenkor.

Az Országos Mentális, Ideggyógyászati és Idegsebészeti Intézetben exoscope technológiát alkalmaztak idegsebészeti műtét során.

Szakértők kérik a kormánytól a járványügyi intézkedések szigorítását a 24.hu szerint, válaszul az ATV-vel közölték, a védekezés oltásalapú.

Januártól a városi kórházak gazdasági funkcióit átveszi az irányításukra kijelölt megyei, illetve centrumkórház, írja a Népszava.

A díjtételajánlat a háziorvosoknál elérhető azon beavatkozásokra vonatkozik, amelyeket a NEAK nem támogat, írja a VG.