hirdetés
2024. május. 03., péntek - Tímea, Irma.

Keresnek fél tucat nőt, ki nem tucat

Idén is kiosztják az Aranyanyu Díjakat, amellyel az egészségügyben és az oktatásban dolgozó nők munkáját ismerik el – írta az MTI.

A Richter Gedeon Nyrt. és a Terézanyu Klub által tavaly alapított díjat és az azzal járó 200 ezer forintos pénzjutalmat a munkájában kiemelkedő odaadást tanúsító hat nő kaphatja meg - közölte a Terézanyu Klub az MTI-vel.

A díjra a közönség szavazza meg a jelölteket, így bárki ajánlhat Aranyanyu-jelöltet orvosnő, pedagógusnő vagy egészségügyi szakdolgozó kategóriában október 10-ig, a www.terezanyu.hu honlapon. A jelölőknek egy személyes élmény leírásával kell bemutatniuk az általuk hősnőnek tartott jelöltet, a történetben meg kell jelennie az elismerésre ajánlott személy odaadásának, személyiségének, hivatása melletti elkötelezettségének.

Három elismerést egy neves személyiségekből álló zsűri ítél oda, a további három díj sorsáról az interneten szavazó közönség dönthet. A zsűriben helyet foglal Kriston Andrea, Dobó Kata, Beke Zsuzsa, Gyarmati Andrea, Nagy Tímea és Rácz Zsuzsa.

(forrás: MTI)

cimkék

hirdetés

Könyveink