2024. április. 27., szombat - Zita.

Kásler Miklós az operatív törzs egy évéről

Egy éve alakult meg az operatív törzs, írta Facebook-oldalán Kásler Miklós. A bejegyzést a Magyar Hírlap szúrta ki.

Az ország egészét átfogó testülettel, amelynek részei úgy az egészségügyi, járványügyi, mint az egyenruhás szerveink, eddig nem tapasztalt kihívásokkal szembesülve, a magyar emberekkel együtt, rendkívüli munka közepette értük el, hogy hazánk a járvány legkritikusabb pontján is szilárdan kitartott, szúrta ki a bejegyzést Kásler Miklós Facebook-oldalán a Magyar Hírlap.

Az emberi erőforrások minisztere kiemeli: a tény, hogy a legnehezebb időszakban is valamennyi kórházba kerülő fertőzött beteget el tudták látni, önmagában büszkeségre ad okot, különösen annak fényében, hogy ez fejlett, nagy országok számára sem minden esetben sikerült. A magyar egészségügy, az ellátórendszer kiállta a történelmi próbát, orvosaink és ápolóink helytállásával pedig magyar betegek tömegei épülhettek és épülhetnek fel.

Mára azonban a figyelem középpontjában az oltóanyagok és a hatályos korlátozások lazítása kerültek. A vakcinák tekintetében bizonytalanoktól és a nyitást sürgetőktől éppen ezért azt kérem, hogy gondoljanak azokra a honfitársainkra, akiket elragadott a kór, ők ugyanis azok, akik emlékeztetnek minket a ránk leselkedő veszélyre és az ebből fakadó felelősségünkre, hívta fel a figyelmet Kásler Miklós.

(forrás: Magyar Hírlap)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés