hirdetés
2024. április. 26., péntek - Ervin.

Három nap múlva már a pénzről beszélnek

Csütörtökön kezdődnek a tárgyalások a Magyar Rezidens Szövetség, a szakmai szervezetek és a minisztérium között Szócska Miklós orvosoknak tett béremelési ajánlatáról – írja a Hír TV-re hivatkozva a mno.hu.

Csütörtökön kezdődnek a tárgyalások a Magyar Rezidens Szövetség, a szakmai szervezetek és a minisztérium között Szócska Miklós orvosoknak tett béremelési ajánlatáról – erről Papp Magor beszélt a Hír TV

A honlap Papp Magorra a rezidensszövetség hivatkozva közölte a hírt. Az érdekképviselet pénteken adott 3 hónap haladékot a kormánynak. Nem mondtak fel január 1-jével, hanem megvárják a március végét, addig felfüggesztik a nyomásgyakorló akciót. A tárca szerint 2012-ben az egészségügy 40 milliárd forintos  elosztható forráshoz jut, de azt még mindig nem tudni, hogy ebből mekkora béremelésre telik.

Orbán Viktor múlt pénteken adott rádióinterjújában arról beszélt, hogy a kórházak adósságának rendezése után  2012-re az egészségügyi államtitkárnak rendelkezésére áll annyi pénz, hogy „azoknak az orvosoknak, akik valóban meg akarnak állapodni”, elfogadható béremelést tud ajánlani.

(forrás: Hír TV, Magyar Nemzet)
hirdetés

Könyveink