hirdetés
2024. május. 16., csütörtök - Mózes, Botond.

Anyagilag támogatja orvosai továbbképzését a Szent György Kórház

Anyagilag is támogatja októbertől rezidensei és szakorvosai továbbképzését, illetve a tudományos konferenciákon való részvételét a Fejér Megyei Szent György Kórház.

A székesfehérvári intézmény szóvivője, Kovács Zoltán tájékoztatása szerint a TÁRS (támogatás rezidenseknek és szakorvosoknak) elnevezésű programmal azt szeretné lehetővé tenni az intézmény, hogy a szakorvosjelöltek és szakorvosok részt vehessenek évente legalább egy hazai szakmai konferencián, s ott előadással, illetve poszterrel prezentációt tarthassanak.

A program keretében a kórház fizeti az adott tudományos, szakmai rendezvény regisztrációs díját, illetve a szállással, utazással kapcsolatos költségeket.

A támogatással a kórház a rezidensei számára lehetőséget biztosít arra, hogy azok minél előbb bekapcsolódhassanak a hazai tudományos munkába, a szakorvosait pedig abban akarja segíteni, hogy mindennapi munkájuk során szerzett tapasztalataikat minél több helyen és több kollégájukkal oszthassák meg. 

Arra vonatkozóan, hogy a támogatási programra az intézmény mennyi pénzt szán, s milyen forrásokból kívánja azt megvalósítani, későbbre ígért tájékoztatást a szóvivő.

(forrás: MTI)
hirdetés

Könyveink