hirdetés
2024. május. 17., péntek - Paszkál.
hirdetés

Hangosterápia dohányosoknak

Ma van a Dohányzásmentes Világnap, amelyre a Hangoskönyv Kiadó megjelenteti az első, forradalmian új dohányzásleszoktató hangosterápiáját.

A WHO adatai szerint Európában évente mintegy 650 000-en halnak meg dohányzás következtében. A visegrádi országok közül Magyarországon dohányoznak a legtöbben: felmérések szerint a lakosság 36 százaléka cigarettázik és minden ötödik ember halálát valamilyen dohányzásra visszavezethető ártalom okozza.

A most megjelenő hanganyag 3 CD-t tartalmaz, amelyek szövegét Szilágyi Tibor mondta fel, aki korábban szintén dohányzott - tette közzé az Országos Sajtószolgálat. Az Allen Carr-féle hangosterápia a természetes intelligenciára hat. A Leszoknék a dohányzásról, de nem tudok! című hangoskönyv a dohányos szemszögéből világítja meg a problémát:  érvekkel dönti meg mindazokat a tévhiteket, amelyekbe a dohányosok kapaszkodnak nap mint nap. Olyan stílusban, logikával és erővel szól a dohányoshoz, amely szokatlan és meghökkentő. A terápia végére az egykori dohányos teljes szemléletváltáson megy át, s az esetek többségében valóban nem gyújt rá többször!
Ez a hangosterápia-módszer ellenőrizhetően mindeddig a világon a leghatékonyabban bevált eljárás, amelyet számtalan híresség is alkalmazott. Többek között Sir Anthony Hopkins, Goldie Hawn, Johnny Cash, George Harrison , Stefano Gabbana és sokan mások.
Ashton Kutcher Jay Leno esti show-jában beszélt a módszerről és annak kidolgozójáról, Allen Carr-ról, aki - miután 33 évig élt dohányosként, és naponta 100 szál cigarettát szívott el - 1983-ban felfedezte azt a terápiát, amely egyszerűsége miatt minden leszokni vágyó dohányos álma, s amelyet napjainkban már az egész világon alkalmaznak. A módszert mára 26 nyelvre fordították le. (www.allencarrseasyway.com) 

 

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés