hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.

Keressék a kórház helyét! – indítványozta a miniszterelnök (FRISSÍTVE: Tapolcán retirálnak...)

Konzultációt kell indítani az új budapesti kórház tervével kapcsolatosan - erről Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter beszélt csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

Közölte: Tarlós István főpolgármestertől és a fővárosi Fidesz-frakciótól azt várja Orbán Viktor miniszterelnök, induljon egy közös kezdeményezés annak érdekében, hogy megkérdezzék a budapestieket, mit gondolnak a mai fővárosi egészségügyi ellátásról, és mi az elképzelésük, hol kellene fejleszteni az ellátást.

FRISSÍTÉS (2015.04.02. 19:22):
A Miniszterelnökség vezetője a továbbiakban közölte, hogy Tapolca esetében a kormánynak felül kell vizsgálnia a korábbi döntéseket, és több, jobb minőségű egészségügyi szolgáltatást kell biztosítani a tapolcaiaknak. Jelezte, támogatja, hogy a város kórháza kapja vissza "a korábban elveszített szolgáltatásait". Reményei szerint Orbán Viktor erről is beszél majd a jövő héten Tapolcán.

FRISSÍTÉS (2015.04.02. 19:35):
Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkár csütörtökön Ózdon, az Almási Balogh Pál Kórház hetven ágyas reumaszárnyának átadásán járt. Innen tudósítva idézte szavait az MTI, miszerint a kormányzatnak az a szándéka, hogy minden kórház függetlenségét megőrizve végezze munkáját.

(forrás: MTI)

cimkék

hirdetés

Könyveink