hirdetés
hirdetés
2024. május. 19., vasárnap - Ivó, Milán.
hirdetés

Három minisztere is lesz az egészségügynek?

Legutóbbi szavazásunk során arra a kérdésre lehetett válaszolni, hogy vajon hány egészségügyi miniszter fogja váltani egymást ebben a kormányzási ciklusban.

A válaszadók csupán 14,3 százaléka bízik abban, hogy Réthelyi Miklós miniszter kitölti a négy évet. Ugyanennyien számítanak arra, hogy a csúcsminisztériumban hektikusan fogják váltani egymást a vezetők, átlagosan még egy évig sem ülnek majd a bársonyszékben. A legtöbben, 42,9 százaléknyian úgy vélik, hogy két miniszter is megbukik majd: ők három csúcsminiszterre tippelnek.

Eddigi szavazásaink közül arra a kérdésre válaszoltak a legtöbben, hogy ki irányítsa az egészségügyi ágazatot (a kérdést még akkor tettük fel, amikor a csúcsminisztérium létrehozásáról nem lehetett tudni). Dr Mikola István, Dr Pesti Imre, Dr Szócska Miklós, Prof. Dr. Tulassay Tivadar és Doktor House közül Doktor House fölényesen, 52,5 százalékkal nyert, ami félő, hogy azt jelzi, hogy a magyar egészségpolitikusokban és orvosokban nemigen bízik a szakma. Dr. Szócska Miklós, aki most jelentős szerepet kapott a minisztériumban, 8,2 százalékkal volt kénytelen beérni, a létező személyek közül a legjobb eredményt Prof. Dr. Tulassay Tivadar érte el.

(forrás: MedicalOnline)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés