2024. április. 26., péntek - Ervin.
hirdetés

Mentőben halt meg egy férfi, a rendőrség vizsgálódik az ügyben

Eljárást indított a rendőrség egy lajosmizsei férfi halálának ügyében, aki a Blikk információi szerint egy mentőautóban, menet közben vesztette életét még április elején.

A férfihoz a szomszédja hívott mentőt, mert nagyon fulladt. A mentők ki is érkeztek, és el is vitték a férfit, ám néhány órával később elhunyt – ezt a hírt pedig a rendőrség közölte a családdal.

A Blikk azt írja, a mentőautó sofőrje a kórházba vezető úton nagy sebességnél fékezett, amitől a férfi úgy beverte a fejét, hogy az esetkocsiban elhunyt. Úgy tudják, hogy a két mentős először azt vallotta a rendőröknek, hogy egy állat átszaladt a kocsi előtt, ezért kellett a vezetőnek a fékpedálra lépni, ám az autóban készült hangfelvétel (ez a mentőautókban ma már ez kötelező) lebuktatta őket.

A lap szerint a két férfit azonnal elbocsátották a szervezettől, a rendőrség pedig nem közigazgatási, hanem büntetőeljárás keretében vizsgálódik.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál az üggyel kapcsolatban annyit közölt: a mentők azonnal értesítették a rendőrséget, a halál okának, az eset körülményeinek tisztázása érdekében eljárás folyik.

(forrás: Blikk)
hirdetés

Könyveink