hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 21
#1
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2019-09-09

Elkeserítően alacsony a tudományos ranglétrán magasra jutó nők száma, derült ki egy új tanulmányból.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-06-21

Dr. Réthelyi Miklós rector emeritust, korábbi nemzeti erőforrás minisztert, az Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézet egyetemi tanárát köszöntötték 80. születésnapján.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-05-21

Életének 92. évében meghalt Medzihradszky Kálmán kémikus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-06-05

Bartók János 2018. június 1-től a Duna Medical Center fejlesztéséért, működtetéséért és kórházának létrehozásáért felelős cégcsoport vezérigazgatói feladatait látja el.

#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-05-15

A 25 éve tízfős vállalkozásként indult ExtractumPharma Zrt. ma 170 fős dolgozói gárdával végzi gyógyszergyártó és -fejlesztő, illetve gyógyszerforgalmazó tevékenységét Magyarországon. Az alapítók, Nemes József és dr. Antal Balázs méltán büszkék a sikerre – arra, hogy több évtizedes gyógyszeripari tapasztalatukra építve a magyar gyógyszergyártás egyik meghatározó szereplőjévé tették a hajdani családi vállalkozást.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2016-10-07

A szerdai tisztújító közgyűlés óta Törökné Kaufmann Zsuzsanna az Egészségügyi Gazdasági Vezetők Egyesületének (EGVE) új elnöke.

#7
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2015-08-31

A női kutatók helyzetét vizsgáló európai jelentés kapcsán ír a magyarországi helyzetről az MNO – különösebb okot nem találtak a büszkélkedésre.

#8
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2013-09-13

Első- vagy másodszülött, középső vagy legkisebb - ez is befolyásolja, hogy milyen karriert fut be az illető, mennyire lesz képes barátkozni, homoszexuális lesz-e, elhízik vagy allergiássá válik, netán politikusnak áll, esetleg öngyilkos lesz.

#9
Praxismenedzsment 3. évf. 3. szám
Medical Online >> Rovatok >> gyerekgyógyászat
2013-08-28

Várhatóan szeptemberben kormány elé kerülhet az alapellátásban dolgozók bérrendezésének ügye, mondta el a többi közt Bábiné Szottfried Gabriella Fideszes országgyűlési képviselő, a védőnők miniszteri biztosa.

#10
Praxismenedzsment 3. évf. 1. szám
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-02-26

Az étrend-kiegészítők piacának növekedése igencsak megosztja az orvosokat: az áltudományos marketing miatt a doktorok egy jelentős része generálisan elutasítja e termékeket, míg mások maguk részesedni is akarnak ezek forgalmazásából.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az alant vázolt gondolatmenettel nem szeretném támadni az orvosi ügyeletben dolgozó kollégákat.

Rendkívül rosszul szervezett a mentőellátás Budapesten, hiszen maga a mentésirányító is elismeri a videó végén, hogy nem tud egy órán belül mentőt küldeni Budapest belterületére.