hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 7
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-11-29

A gyerekek fertőző betegségek elleni átoltottságán kívül szinte az összes egészségügyi mutatóval a sereghajtók táborába tartozunk, írja a Napi.hu.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-11-23

Az Európai Bizottság csütörtökön tette közzé 28 országspecifikus egészségügyi elemzését, az Egészségügyi helyzet az Európai Unióban című kezdeményezés keretében, közli a Portfolio.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2016-11-24

Emberek életét lehetne megmenteni és több milliárd eurót lehetne megtakarítani egészségfejlesztést és betegségmegelőzést célzó szakpolitikai eszközökkel és az egészségügyi ellátás hatékonyságának javításával.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2014-06-12

Számos kockázatbecslési pontrendszer ismeretes cukorbetegségben annak érdekében, hogy a nagy kockázatú betegek kiválaszthatók legyenek korai beavatkozásra.

#5
Medical Online >> PR
2013-05-17

A betegek együttmûködése számos országspecifikus faktortól is függ,

#6
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2010-07-21

Magyarországon a beteg-együttműködés nemzetközi összehasonlításban is gyenge, ami veszélyezteti a kezelések eredményességét.

#7
Medical Online >> Rovatok >> továbbképzés
2009-09-16
A British Medical Journal (BMJ); a The Lancet; a Journal of American Medical Association (JAMA) és a New England Journal of Medicine (NEJM) aktuális számainak tartalmából ajánljuk.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.