hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 117
#1
2022-11-11
09:00:00

Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, vezetőknek, coachoknak! 5 héten át 5 kontaktóra az alábbi témákkal: munkahelyi jóllét, coaching-eszközök, diverzitás és a stresszkezelés.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2022-05-30

A PPH Média kiemelt jelentőséget tulajdonít annak, hogy ismeretet terjesszen, népszerűsítse a munkahelyi sokszínűséget, közli a hrpwr.hu.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2022-05-24

A fejfájás gyakori panasz, mellyel a páciensek jelentős része többnyire nem is fordul orvoshoz, hanem vény nélkül kapható fájdalomcsillapítókkal igyekszik megoldani problémáját. A fejfájás az esetek jelentős részében kínzó migrén képében jelentkezik, melynek fontosságát az adja, hogy más tünetekkel is társulva rontja az életminőséget és akadályozza, hogy a beteg megfelelően teljesítsen a tanulás és a munka terén.

#4
Medical Online >> Fejfájás
2022-02-14

A fejfájás az egyik leggyakoribb betegség. Több mint 3 milliárd embert érint világszerte. A Nemzetközi Fejfájás Beosztás-3 (ICHD-3) két nagy csoportot különít el, elsődleges és másodlagos fejfájások. Az elsődleges fejfájások közé tartozik a migrén, a tenziós fejfájás és a trigemino-autonóm fejfájások. Ezek teszik ki a fejfájások több mint 90%-át. A másodlagos fejfájások egyéb betegségek, szer/gyógyszer használatának következményei, tünetei.

#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2022-01-21

A gyulladásos bélbetegségekben szenvedők életminősége nagymértékben befolyásolja a betegség lefolyását, a tüneti progressziót. A tünetekhez gyakran társulnak mentális zavarok, mint a szorongás és a depresszió, melyek rontják az életminőséget, további progressziót provokálva.

#6
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2022-01-18

Az Allianz Hungária kutatása szerint a magyarok mentális egészségére kevésbé volt hatással a Covid a nemzetközi átlaghoz képest, írja a Blikk.

#7
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2021-12-01

A munkakörnyezet és a munkaszervezés átalakításával, valamint az egyéni képességek pontos felmérésével hatékonyan növelhető a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása.

#8
Medical Online >> Háziorvostan
2021-11-19

A felnőtt lakosság pandémia során észlelt alkoholfogyasztása és szerhasználata számos tényezővel összefüggésben mutat romló tendenciát. Kiemelkedő szempont a megküzdési stratégiák közül az alkohollal történő öngyógyítás. Ezt tovább erősítheti fel a komorbid depresszió, vagy szociális és élethelyzeti krízis. Bizonyos társadalmi rétegek kiemelt rizikócsoportnak számítanak: a hajléktalanság, valamint az alkohollal párhuzamosan történő drogfogyasztás.

#9
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2021-10-05

A központ célja, hogy pszichológiai támogatást és tanácsadást nyújtson azoknak a pároknak, akik elakadnak a gyermekvállalásban.

#10
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2021-09-24

Szeptember 26-án a Testnevelési Egyetem K épületében vár mindenkit a Szívünk napján a SzívSN országos betegegyesület.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A kunszentmártoni mentők megitatták a megjelent állatokat, amelyek később „elegánsan távoztak.”