hirdetés
hirdetés
2024. május. 18., szombat - Erik, Alexandra.
hirdetés

Vita a Zöld Könyvről

Bár a hivatalos „zöld könyves topicot” indítók kizárólag hét témakörben kíváncsiak a hozzászólásokra, a fórumot böngészve egyértelmű: mind a laikusok, mind a szakmabeliek szinte az egészségügy egészét érintik – nemegyszer egymás véleményére reagáló – írásaikban.


A nép hangja

Ami a Zöld Könyvben is megfogalmazott konkrét terveket illeti, nem kell túlzott szakértelem ahhoz, hogy a fórum alapján kiderüljön: gyakorlatilag egyik kérdéssel kapcsolatban sem vonható le egyértelmű következtetés arra vonatkozólag, hogy azt a többség támogatja vagy éppen ellenkezőleg, elutasítja. A vizitdíjról, a dobozdíjról, a vény nélkül kapható patikaszerek gyógyszertáron kívüli forgalmazásáról vagy a gyógyszerár-támogatási rendszerről például pró és kontra vélemények egyformán olvashatók. Talán egyetlen kérdésben értenek egyet leginkább a fórumozók: szerintük a vizitdíj nem alkalmas a hálapénz kiváltására.

A teljes cikket csak regisztrált felhasználóink olvashatják. Kérjük jelentkezzen be az oldalra vagy regisztráljon!

A kulcsos tartalmak megtekintéséhez orvosi regisztráció (pecsétszám) szükséges, amely ingyenes és csak 2 percet vesz igénybe.
E-mail cím:
Jelszó:
HAIMAN ÉVA
a szerző cikkei

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés