hirdetés
hirdetés
2024. április. 27., szombat - Zita.
hirdetés

Vesebetegeknek szóló weboldal - www.bbraun-dializis.hu c. pályamű

Pályázó: B. Braun Avitum Zrt.

Kategória: Weboldal / Microsite / Blog kategória

2. helyezést elért pályázat.

A B. Braun-vállalatcsoporthoz tartozó B. Braun Avitum Hungary Zrt. 25 éve nyújt kiemelkedő színvonalú dialíziskezelést a magyar vesebetegek számára az ország 18 városában.

A dialízishálózatot üzemeltető vállalat legfőbb célja az általa kezelt betegek életminőségének javítása, amelyben meghatározó szerepet játszik az elvégzett kezelések minősége. A világszínvonalú ellátás biztosítása mellet a szolgáltató nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a betegek részletes tájékoztatást és átfogó oktatását kapjanak a vesebetegségről, valamint az állapotukat befolyásoló és az életminőségükre kiható tényezőkről, körülményekről. A vállalatcsoport filozófiája, a B. Braun-logóban szereplő Sharing Expertise mottó is e szaktudás megosztását hangsúlyozza.

Ennek szellemében a vállalat 2014 tavaszán elindította a vesebetegség és a dialízis témakörét feldolgozó weboldalát www.bbraun-dializis.hu címen. A rendszeresen frissülő oldal hasznos információkkal látja el a vesebetegeket és családtagjaikat a veseelégtelenséggel és a dialíziskezeléssel kapcsolatban. A legegyszerűbb, mindennapi életviteli tanácsok mellett, a betegség kezelésének megértését segítő videók, különleges dialízisdiétás receptek, valamint a szakszavakat elmagyarázó szószedet is találhatóak a weboldalon. Az oldal egyik leginnovatívabb eleme a vendégdialízis-foglaló rendszer, amelynek keretében olyan hazai és külföldi utazási célpontokat ajánlanak, ahol betegek dialízisellátása helyben biztosított, illetve közvetlenül az oldalon keresztül megrendelhető.

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés