hirdetés
2024. április. 27., szombat - Zita.

Többdimenziós ultrahangvizsgálat (frissítve)

Ingyenes többdimenziós ultrahangvizsgálaton vehetnek részt a kismamák ma, pénteken és szombaton Budapesten, a Semmelweis Egyetem I. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának nemzetközi továbbképzése keretében, a Sonarmed Kft. jóvoltából. A helyek már beteltek, de kedvezményes árú vizsgálatra e-mailben még lehet jelentkezni.

A szűrést csütörtökön és pénteken délután két és hat óra között a Zenetudományi Intézetben (I. kerület, Táncsics Mihály utca 7.), szombaton délután egy és öt óra között az I. kerületi Polgármesteri Hivatal aulájában (I. kerület, Kapisztrán tér 1.) végzik.

Az egyetemtől még dél előtt kapott tájékoztatás szerint már nincs több hely az ingyenes 3D és 4D szűrővizsgálatokra. A szervezők felajánlották, hogy pénteken 16 óráig még elfogadják a szülők regisztrációját a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  címen. Akik elküldik e-mailben nevüket, telefonszámukat a megadott címre, 10 százalék kedvezményben részesülnek a 10-15 ezer forintos árból egy későbbi vizsgálat során, és két ajándék fényképet is hazavihetnek a magzatról.
A szervezők minden kismamával telefonon egyeztetnek időpontot.

Medical Online


 

cimkék

hirdetés

Könyveink