hirdetés
2024. április. 30., kedd - Katalin, Kitti.

Jogi lépéseket tett az egri kórház, hogy megvédje magát

Jogi lépéseket tett az Egri Kórházvédők Egyesületének képviselőjének kijelentései miatt az egri Markhot Ferenc Kórház vezetése.

A kórházvédők sajtótájékoztatója nyomán megjelent valótlan, rágalmazó állítások, a kórház jó hírnevét, a betegellátást biztosító egészségügyi dolgozók egészét sértő kijelentések miatt a kórház haladéktalanul megtette az összes szükséges jogi lépéseket - közölte Szegedi Erzsébet.

A nyilatkozatot Banyó Tamás ügyvezető igazgatón kívül aláírták az érdekképviseletek vezetői, az üzemi tanács, illetve a szakmai vezetőtestület elnökei.

Az Egri Kórházvédők Egyesületének szerdai sajtótájékoztatóján a többi között kormánybiztos kinevezését sürgette a szocialista vezetésű Heves Megyei Önkormányzat társasága által működtetett egri kórház élére Pócs Alfréd az egyesület képviselője. Azt állította: ez azért szükséges mert immár eléri a 300 millió forintot a megyei illetékességű intézmény adóssága, valamint hogy a távozó gazdasági igazgatónak 34 millió forint végkielégítést szánnak.

(forrás: MTI)
hirdetés

Könyveink