2024. március. 19., kedd - József, Bánk.
hirdetés

Gyűjtenek a kórháznak

Egyetemisták gyűjtenek WC-papírt, zsebkendőt, szalvétát és rajzeszközöket a Szent János Kórház gyerekosztályának, adta hírül az RTL Híradója.

A Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói órai feladatként kapták meg, hogy fontos társadalmi munkát csináljanak. Azt mesélték, egyből a kórházakra gondoltak. Az intézmény gyerekosztályának vezetője azt mondta az RTL Híradónak, hálásak, mert így nem a gyógyszerkeretből kell költeniük minderre.

A Corvinus Egyetem vezetés-szervezés mesterszakos hallgatói az Adjkirály! nevű jótékonysági oldal segítségével indították el adománygyűjtésüket. Zsebkendőt, WC-papírt, szalvétát, műanyag tányérokat és rajzeszközöket is várnak a diákok.

Az osztály vezetője azt mondja, a rajzeszközök miatt különösen örülnek a gyűjtésnek, mert a kórházban művészetterápia is működik és várakozó gyerekeket is könnyebb azokkal lekötni. A tisztálkodási szerekre pedig mindig szükség van. A főorvos szerint különösen örülnek, hogy a kezdeményezés fiataloknak jutott eszükbe. Aki szeretne adományozni a kórháznak az megteheti november 23-ig. Ha segítséget szeretne kérni, hogyan zajlik az adományozás erre a címre írhat: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

(forrás: RTL Klub)
hirdetés

Könyveink