2024. április. 29., hétfő - Péter.
hirdetés

A mentők napján indult el a Médiaunió kampánya

Mentés másként címmel a mentők napján, május 10-én indította el országos társadalmi célú kampányát a Médiaunió Alapítvány, írja a Kreatív.

A Médiaunió Alapítvány az elsősegélynyújtás és a véradás fontosságára azért kívánja felhívni a figyelmet, mert a magyarok többsége annak ellenére nem mer elsősegélyt nyújtani, hogy – elméletben – ismeri az újraélesztés technikáját. Pedig ha az összeesés utáni pillanatokban azonnal megkezdenék az újjáélesztést, évente több ezer magyar ember életét lehetne megmenteni.

A Rajtad is múlik szlogenű kampányban azt kérik, hogy a felhasználók töltsék le az Országos Mentőszolgálat ÉletMentő applikációját, és ha valaki már ismeri az újraélesztés technikáját, csatlakozzon a SZÍV City applikáció életmentő közösségéhez. Azt is javasolják, hogy minél többen jelentkezzenek véradónak, mivel egyetlen véradással három emberen lehet segíteni.  

A kampány részleteit a Médiaunió YouTube-csatornáján és Facebook-oldalán lehet követni, és itt lehet megtudni azt is, hogy  mit kell tenni, ha valaki a környezetünkben rosszul lesz, írja a Kreatív.

(forrás: Kreatív)
hirdetés

Könyveink