2024. április. 28., vasárnap - Valéria.
hirdetés

Ismét várják a jelöléseket és a szavazatokat az Év Gyógyszerésze és a Kedvenc Patikám díjakra

A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság közreműködésével, 2011. óta minden évben meghirdeti e gyógyszerészeknek és patikáknak szóló díjakat, közli a PharmaOnline.

www.evgyogyszeresze.hu oldalon minden érdeklődő javasolhatja az általa legjobbnak gondolt gyógyszerészt. A beérkezett javaslatok összesítését követően a legfeljebb 20, legtöbb javaslatot (szavazatot) kapó szakembert kéri fel a zsűri a szakmai pályázat benyújtására, és közülük kerül majd ki a győztes.

A „Kedvenc Patikám” pályázatban a betegek tudnak közvetlenül véleményt formálni a patika munkájáról szavazatukkal, amivel (ellentétben a másik díjjal) az egész patika munkáját minősítik. A szavazás lezárásáig legtöbb szavazatot kapó patika lesz a győztes, és viselheti a „Kedvenc Patikám” megtisztelő címet. 

A kezdeményezés nem titkolt célja a gyógyszerészeti munka jobb megismertetése és elismertetése.

A szervezők az Év Gyógyszerésze díjjal olyan szakembert kívánnak elismerésben részesíteni, aki nem pusztán a betegek között népszerű, de kiemelkedő szakmai teljesítményt is fel tud mutatni, ezért szükséges a 10 lehetséges téma valamelyikét feldolgozó szakmai pályázat is.

A pályázat nyílt, részt vehet minden aktív gyógyszerész. A pályázatokat a szakmai zsűri tagjai anonim módon bírálják el, a díjátadásra a Magángyógyszerészek XXXIV. Országos Kongresszusán kerül sor.

A teljes információ

 

(forrás: PharmaOnline )
hirdetés

Könyveink