hirdetés
2024. április. 26., péntek - Ervin.
hirdetés

 

Rákkeltő élelmiszerek

Tényleg rákkeltő a pirítós és tényleg ne együnk meg semmit, amit mikróban melegítettek? Lassan mindenre rámondják, hogy rákot okoz, de mi az igazság? Szakértőket kérdezett a Heti Napló.

A Rákbetegek Országos Szervezete szerint az elmúlt 15 évben megduplázódott hazánkban a rosszindulatú daganatos megbetegedések száma, jelenleg nagyjából 300 ezer rákbeteg él közöttünk. Közben rengeteg élelmiszert kikiáltottak rákkeltőnek, és folyamatosan bővül a lista. Ilyen az elszenesedett hús vagy a pirítós, a virsli, a kolbászok, a hasábburgonya és az alkohol.

Szinte úgy tűnhet, ma már minden rákkeltő, de mi igaz ezekből? Mit ehetünk, és mit nem, hogy elkerüljük a rettegett kór? A Heti Napló által megkérdezett orvosok szerint pánikra semmi ok, de érdemes megválogatni, hogy miből mennyit eszünk.

A videót megtekintheti az ATV honlapján

(forrás: ATV)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés

Könyveink