hirdetés
hirdetés
2024. április. 26., péntek - Ervin.
hirdetés

Összedőlhet az MTA

Második alkalommal hirdeti meg idén a Visualpower 3D projection mapping – azaz virtuális épületfestő – pályázatát. A Nemzeti Galéria után a nevezőknek most a Magyar Tudományos Akadémia homlokzatára kell annak architektúrájához igazodó videókat készíteniük - írja a Kreatív.

A tavalyi siker után ismét meghirdeti Paint up! című 3D projection mapping – azaz virtuális épületfestő – pályázatát a vizuáltechnikai szolgáltással foglalkozó Visualpower. A három perces, zenei aláfestéssel ellátott „épületmozgató” animációkat idén a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Roosevelt téri székházának középső homlokzatára kell elkészíteniük a nevezőknek. A nyílt versenyben bárki részt vehet, aki szeretné kipróbálni az architekturális vetítés műfaját.

Azokat az animációkat, amelyeket a zsűri beválogat a döntőbe, június 25-én közel ezer négyzetméteres méretben vetítik ki az MTA homlokzatára. A tavalyihoz hasonlóan a szervezők szakmai partnere, egyben a zsűri tagja a 3D projection mapping műfajának mestere, Bordos László Zsolt, a Bordos.ArtWorks alapítója, akinek a nevéhez fűződik többek között a dubai Pálma-sziget hivatalos avatóünnepségének vetítéséhez készített 3D animáció, és aki a tavalyi Paint Up!-ra Vicsek Viktorral és Kovács Ivóval készített egy bemutatófilmet.

A teljes cikket a Kreatív oldalán olvashatja.

(forrás: Kreatív Online)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés