hirdetés
2023. január. 27., péntek - Angelika.
hirdetés

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ), Bihar megyei szervezete igényt tart arra, hogy ő jelölje az új minisztert, ahogyan tették ezt korábban Cseke Attilával is.

Hülyét csinált magából az ÁNTSZ, amikor tagadta, hogy tagadta volna, vizsgálódik Albert Flórián halálának ügyében. Elég lett volna megengedni a legendás futballista kezelését végző klinikának, hogy elmondják: tőlük (eddig legalábbis) senki, semmilyen dokumentációt nem kért be a kezelésről.

Mit csináljon az, akinek a nevén méregdrága orvosi segédeszközök, kezelések futnak, de ezeket soha nem vette igénybe? – tette fel a kérdést a Magyar Rádió Napközben című műsora.

Egyáltalán nem működőképes az egészségügy. Semmi sem indokolja a megszegett választási ígéreteket, a brutális forráskivonást. A kormány valójában ezt próbálja leplezni az államosítási akcióval, amelyet úgy állít be, mintha erősíthetné az ellátás biztonságát – vallja a 168 órának adott interjúban Kökény Mihály.

Az összetett tünetegyüttesnek még a nevét sem döntötték el az orvosok, de máris ülőmunkát végzők vagy monoton ismétlődő mozdulatokkal dolgozók tízmilliói szenvednek tőle.

Kórházigazgatók se lehessenek 2014-től parlamenti képviselők, amennyiben az összeférhetetlenséget kimondják a polgármesterekre – nyilatkozta Lázár János a Népszabadságnak.

És itt jutottunk el a magyar egészségügy legfurcsább kinövéséhez, misztikus tabujához, a hálapénzhez. A választók sajnáltak 300 forintot egy vizitdíjért, de nem sajnálnak évente 73 milliárdot borítékban az orvosok zsebébe tenni. 

Meghalt a kórházban az a mellrákkal küzdő kecskeméti asszony, akinek hónapokig hatástalan placebókat adott sok-sok millió forintért egy szélhámos. A kegyetlen csaló mesterien felépített hazugságokkal rábeszélte arra is, hogy utasítsa vissza az orvosi kezeléseket, ami végül a nő halálához vezetett.