2024. április. 26., péntek - Ervin.
hirdetés

Ápolási díj: tiszta vizet a pohárba!

Kovács Ágnes, a MEOSZ elnöke nyílt levelet írt az ápolási díj ügyében, amiért az 51700 magyar család ügye ürügy lett egy politikai és méltatlan csatában!

A MEOSZ elnöke szerint a MEOSZ és a többi öt országos érdekvédelem megalapozott, valódi érdekvédelmi munkája eredményeként – a kormánnyal folytatott tárgyalások nyomán – már hajszálnyira volt a megoldás hogy valamennyi ápolási díjban érintett család helyzete megnyugtatóan rendeződjön. Azonban a „hangoskodók“, és ezt a „nagyszerű lehetőséget” ki nem hagyó ellenzéki politika közbelépett, mert nem értette meg a felelősségét! Ráadásul megkérdőjelezték a hat országos szövetség legitimitását is, s mivel nem az ápolási díj szakmai alapú rendezése volt a tényleges érdekük, megakadályozták, hogy érdemi eredményre jussunk.

Kovács Ágnes arra kéri a társadalmat: Öntsünk tiszta vizet a pohárba! Legyen a fókusz az 51700 család helyzetét rendező valódi változtatás szándékán! A nyílt levelet Kovács Ágnes, a MEOSZ elnöke tájékoztatásul megküldte Orbán Viktor miniszterelnöknek és az érintett szaktárca államtitkárainak is

A nyílt levél a MEOSZ honlapján olvasható.

(forrás: MEOSZ)
hirdetés

Könyveink