hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 18
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2020-05-20

Falus Ferenc volt országos tisztifőorvos szerint az ellátórendszer teljes leállítása több kárt okozott, mint a koronavírus-járvány, közli a KlubRádió.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2020-04-15

Legeza Örs 48 éves kutató azért írta meg a történetét, mert szerinte életek múlhatnak ezen. Betegnaplóját a VálaszOnline közli.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2019-03-11

Már középiskolás kortól alaptudás kellene, hogy legyen a laikusok által végzett, szakszerű alapszintű újraélesztés.

#4
Medical Online >> astrazeneca
2017-11-21
#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-09-15

A delírium a súlyos betegségek közönséges szövődménye, az ellátásával kapcsolatos zavar pedig a modern orvoslás elégtelenségének tünete. Az orvosok és a szakszemélyzet részéről nem ritka a felkészületlenségből fakadó hárítás.

#6
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2013-08-05

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint a fekete földrészen évente csaknem 100 ezren halnak meg azért, mert hamisított orvosságot szednek be.

#7
Praxismenedzsment 2. évf. 2. szám
Medical Online >> PR
2013-05-17

A beteg-együttműködés mögött meghúzódó tényezôk sokfélék lehetnek, és sokféleképpen csoportosíthatók. 

#8
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-08-21

Egymásnak esetek az Semmelweis Egyetem Sporttudományi karának oktatói a diplomázás előtt álló hallgatók jegyeit önhatalmúlag pótló dékán, Tóth Miklós magyarázkodása miatt, írja az Index.

#9
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2011-11-16

India az utóbbi öt évben az amerikai, brit és más európai gyógyszercégek "kísérleti terepévé" vált, ahol a laza szabályozásnak köszönhetően gondtalanul elvégezhetik az új készítmények szabadalmaztatásához szükséges klinikai vizsgálatokat – hívta fel a figyelmet a minap a The Independent című brit napilap honlapja.

#10
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-09-01

Nyolcvanöt év alatt Szabó László a negyedik ember, akit a Magyar Gyermekorvos Társaság tagjai megtiszteltek azzal, hogy főtitkári pozíciója után elnökké választották. Nyolc év után most elköszön, szeptember első napjaiban, a ma kezdődő 55. nagygyűlésen új elnököt választanak a társaság tagjai. Az éppen Miskolcról Budapestre költöző, a Semmelweis Egyetem Egészségügyi karán oktató, valamint az 1. számú gyermekklinikán gyógyító gyermekorvost arra kértük, tartson tükröt kollégái elé, nézzünk szembe a tényekkel.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.